ΣΤΙΛ

Η Dua Lipa συνδύασε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και παρέδωσε μαθήματα στιλ


The Jennettes

29 Ιουλίου 2021

Η Dua Lipa συνδύασε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και παρέδωσε μαθήματα στιλ
Η Dua Lipa συνδύασε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και παρέδωσε μαθήματα στιλ

Ποιος είπε ότι πρέπει να είσαι κοντά σε νερό για να φορέσεις μπικίνι;

Την Παρασκευή, η Dua Lipa μοιράστηκε το πρόσφατο βραδινό look της στο Instagram, και παρέδωσε μαθήματα στιλ. Μας έδειξε πώς φοριέται η μεγαλύτερη τάση στα bikinis για φέτος και εκτός παραλίας: Mε κοστούμι! Η νεαρή σταρ της pop επέλεξε ένα πορτοκαλί κοστούμι από τον David Koma London, σε συνδυασμό με ένα μαύρο μπικίνι, με κεντημένα ασημένια λουλούδια και πολύτιμους λίθους. Το look ολοκλήρωσε με μαύρη shoulder bag.

Η τραγουδίστρια του "Love Again" πήρε μια ιδέα από μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μαγιό του καλοκαιριού: το floss string bikini. . Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το top διαθέτει λεπτά λουράκια, αρκετά μακριά ώστε να τυλίγονται γύρω από την μέση. Κρίνοντας από τις τάσεις που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής εβδομάδας στο Μαϊάμι και φορέθηκαν από διασημότητες όπως η Lady Gaga και η Kylie Jenner, αυτά τα μαγιό είναι must-have μετά την καραντίνα.

Το πορτοκαλί είναι η πιο hot τάση στο χρώμα και ήδη το φορούν οι πιο στιλάτες! Στην περίπτωση της Dua, το κοστούμι της ανέδειξε την λαμπερή μαυρισμένη επιδερμίδα της!

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η star έχει φορέσει αμέτρητες τάσεις που έχουν επιστρέψει από τα 00s, όπως τα halter neck και αστραφτερά tops, που μας θυμίζουν την Paris Hilton era.

Δείτε ακόμη:Bikinis Summer 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.