ΣΤΙΛ

7 τάσεις από τα 00s που επιστρέφουν και δείχνουν ακόμα πιο stylish


Μάρθα Κουμπάνη

16 Αυγούστου 2021

7 τάσεις από τα 00s που επιστρέφουν και δείχνουν ακόμα πιο stylish
7 τάσεις από τα 00s που σήμερα δείχνουν ακόμα πιο stylish

Είμαι αρκετά μεγάλη για να θυμάμαι τη μόδα του 2000. Ακόμα θυμάμαι έντονα μερικά από τα outfits που φορούσα με μανία τότε, όπως το μαύρο halter neck top με τη μακριά denim φούστα και ένα chocker στο λαιμό. Kαθώς τα σκέφτομαι συνειδητοποιώ πόσα πολλά από αυτά φοριούνται και σήμερα. Χάρη στο TikTok και το γεγονός ότι η δεκαετία του 2000 ήταν πριν από 20 χρόνια (OMG), μπορούμε να μιλάμε για αναβίωση των 00s σε ό, τι σχετίζεται με τη μόδα. Το παράδοξο; Σύμφωνα με μια έκθεση του Stylight, οι τάσεις της χιλιετίας είναι και πάλι πολύ δημοφιλείς χάρη στη Gen Z που τις ανακάλυψε και τις παρουσίασε στο TikTok!

Μια αναδρομή στο αρχείο του στιλ θα σας πείσει. Εμείς θυμηθήκαμε μερικά από τα καλύτερα looks των celebrities εκείνης της εποχής για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε. Κοιτώντας τα θα νομίσετε πως έχετε deja vu ή πως μπήκατε σε μια χρονοκάψουλα της μόδας.

Crochet 

Τα πλεκτά στην πραγματικότητα δεν έφυγαν ποτέ από την μόδα. Το γνωστό μας βελονάκι είναι και πάλι τάση και πλέκει τα πιο στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ. Gwyneth approves.

jenny.gr

Midriff Flossing 

To 00s το midriff flossing έκανε ντεμπούτο και προκάλεσε με το τολμηρό σεξαπίλ του. Σήμερα είναι ακόμα πιο ευκολοφόρετο και κομψό.

jenny.gr

Body Chains 

To glam κόσμημα που φοριέται στην μέση, το γνωρίσαμε από τις μεγαλύτερες pop stars της εποχής και σήμερα θα το φορέσουμε στην παραλία για να εντυπωσιάσουμε.

jenny.gr

 Baguette Bags

Τα λόγια είναι περιττά. Το διαχρονικό στιλ μιας baguette bag είναι γνωστό.

jenny.gr

Χαλαρές γραμμές

Μαντεύουμε ότι σήμερα αν βγαίνατε ραντεβού με τον Brad Pitt δεν θα φορούσατε κάτι τέτοιο. Η Jen κάτι ήξερε τότε και φορούσε loose γραμμές και ουδέτερα χρώματα.

jenny.gr

Snakeskin

Το snakeskin έχει μια πολυτέλεια που δεν την βρίσκεις συχνά σε animal print.

jenny.gr

Pinstripes

Oι διακριτικές κάθετες ρίγες σε κοστούμια και γιλέκα επανέρχονται.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.