ΣΤΙΛ

Ανδρικά boxers αντί για shorts - Η άνετη τάση που υιοθετεί το fashion crowd


Μάρθα Κουμπάνη

17 Αυγούστου 2021

Ανδρικά boxers αντί για shorts - Η άνετη τάση που υιοθετεί το fashion crowd
Οι πιο stylish φορούν ανδρικά boxers αντί για shorts

Tα τελευταία χρόνια η μόδα είναι ολοένα και πιο gender fluid. Δεν κοιτάζει πλέον το φύλο και αυτό έρχεται να αποδείξει ότι δεν γνωρίζει από κανόνες. Αντίθετα είναι μία έκφραση ελευθερίας. Πρακτικά, οι σχεδιαστές παρουσιάζουν περισσότερες unisex συλλογές, ενώ πλέον, όχι μόνο οι γυναίκες δανείζονται ρούχα από την ανδρική γκαρνταρόμπα (σ.σ. button down), αλλά και το αντίστροφο.

Και μιας και ανέφερα τα «δανεικά», κάτι η ζέστη του Αυγούστου, κάτι τα αμέτρητα sets από πουκάμισα και shorts που βλέπουμε στο Instagram, κάτι η genderless fashion, οι πιο στιλάτες γυναίκες φορούν τώρα ανδρικά boxers.

Πολύ σωστά διαβάσατε. Τα fashion girls φορούν πλέον τα λευκά ή γαλάζια ή ριγέ εσώρουχα των συντρόφων τους αντί για shorts και το αποτέλεσμα είναι πιο κομψό από ότι φανταζόμασταν.

Για την ακρίβεια πρόκειται για βαμβακερά shorts με λάστιχο στην μέση, τα οποία έρχονται να προστεθούν στην (μακρά) λίστα με τα κλοπιμαία από την ανδρική ντουλάπα (και συρτάρι). Οι trend setters τα συνδυάζουν με ασορτί πουκάμισα και δημιουργούν αυτοσχέδια sets, με tank tops ή halternecks και σακάκια και τα φορούν εντός και εκτός σπιτιού. Σε πολλές περιπτώσεις τα φορούν ακόμα και με τακούνια και προσθέτουν feminine πινελιές μέσα από τα χρυσά τους κοσμήματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.