ΣΤΙΛ

Print it! Tα παντελόνια που θα φορέσουμε μετά τις διακοπές έχουν τα πιο fun και ζωηρά μοτίβα


Μάρθα Κουμπάνη

20 Αυγούστου 2021

Print it! Tα παντελόνια που θα φορέσουμε μετά τις διακοπές έχουν τα πιο fun και ζωηρά μοτίβα
Tα παντελόνια που θα φορέσουμε μετά τις διακοπές έχουν τα πιο fun και ζωηρά μοτίβα

Kοιτάζοντας ξανά τις συλλογές της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι του 2021, θα έπρεπε να μαντέψουμε ότι αυτή η τάση ερχόταν. Και θα είναι από τις πιο δυνατές.

Το ντύσιμο το καλοκαίρι χαρακτηρίστηκε από ανάγκη για χαρά, για αισιοδοξία ενώ ταυτόχρονα και άνεση. Spoiler: H ιστορία επαναλαμβάνεται και το φθινόπωρο. Τα printed jeans συνδυάζουν και τα δύο και είναι από τα πιο δημοφιλή trends ήδη.

Υπήρχαν μεγάλες εκδόσεις λουλουδιών τόσο στον Christopher John Rogers όσο και στον Loewe - ενώ και τα λογότυπα εμφανίστηκαν πάνω σε τζιν όπως στον Gucci και Versace. Brands όπως το Miaou House of Sunny και Re / Done δημιουργούν μερικές από τις πιο fun και πολύχρωμες εκδοχές του αγαπημένου μας παντελονιού.

Το χρώμα εμφανίζεται σε γερές δόσεις και ψυχεδελικά πολλές φορές μοτίβα. Ναι, μιλάμε για την θριαμβευτική επιστροφή των 60s και 70s και ο λόγος είναι απλός: To έχουμε ανάγκη.

Στο γραφείο θα φορέσουμε τα παντελόνια αυτά με λευκά πουκάμισα ή άλλα με 70s γιακάδες και έντονα χρώματα. Ακόμα για μια πιο θηλυκή πινελιά μπορείτε να τα συνδυάσετε με halterneck tops. Όσο για τα παπούτσια, για λίγο ακόμα θα φορέσουμε τα πέδιλα και τα mules μας ή τα fisherman's sandals. Για cool vibes τα sneakers είναι ιδανική επιλογή, ενώ αν θέλετε να δώσετε μια πιο boheme νότα στο look με το printed παντελόνι σας, τολμήστε τα clogs.

Δείτε πώς τα φορούν οι πιο στιλάτες:

best printed jeans: orange daisy print denim at Free People

@FIAHAMELIJNCK

best printed jeans: animal print monochrome denim

@ALYSSAINTHECITY

best printed jeans: green checked trousers

@THATCURLYTOP

best printed jeans: wiggly jeans and chunky shoes

@LUCYWILLIAMS02

best printed jeans: green checked jeans with a leather jacket

@THATCURLYTOP

best printed jeans: floral orange and yellow jeans

@ALYSSAINTHECITY

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.