ΣΤΙΛ

H νέα «άσχημη» τάση στα παπούτσια θέτει την άνεση σε προτεραιότητα


Μάρθα Κουμπάνη

28 Αυγούστου 2021

H νέα «άσχημη» τάση στα παπούτσια θέτει την άνεση σε προτεραιότητα
Είναι αυτή η νέα άσχημη τάση στα παπούτσια;

Την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, η Lily-Rose Depp βγήκε με ένα κόκκινο corset top, bootcut jeans, και ένα ζευγάρι τσόκαρα Dr. Scholl.

Τα σανδάλια της ήταν ο ορισμός της απλότητας: σόλα κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο οξιάς και ένα δερμάτινο λουρί με μεταλλική πόρπη. Κοστίζουν συνολικά 30$.

Ενώ υπάρχουν και άλλα un-fashionable παπούτσια, όπως τα Teva sandals, τα Birkenstock ή τα Crocs (τα οποία είναι όλα πολύ δημοφιλή) , τα σανδάλια της Depp ήταν διαφορετικά. Η Chloë Sevigny φορούσε παρόμοια παπούτσια το περασμένο καλοκαίρι.

jenny.gr

Αυτό το είδος υποδημάτων είναι σαν διάδοχος των Ugly shoes. Η εποχή που τα άσχημα παπούτσια αποτελούσαν καλή αφορμή για meme είναι πλέον παρελθόν. Αντ 'αυτού, αυτά τα τόσο απλά σανδάλια δεν έχουν τίποτα το υπερβολικό επάνω τους και αυτή είναι η δύναμή τους. Είναι ιδανικά για για τις ημέρες με γεμάτο πρόγραμμα και «τρέξιμο», όταν το μόνο που θέλουμε είναι να ρίξουμε επάνω μας το πιο ελαφρύ και δροσερό μας φόρεμα και να βγούμε, χωρίς να το πολύσκεφτούμε.

Μπορούν να φορεθούν με σχεδόν οτιδήποτε, είτε πρόκειται για φούστα, είτε για ένα τζιν με σκισίμματα. Με άλλα λόγια, χαλαρώστε και φορέστε ένα παπούτσι που είναι φτιαγμένο για περπάτημα..

jenny.gr

Camper

jenny.gr

 Ecco

jenny.gr

Josef Seinbel