ΣΤΙΛ

Έχουμε νικητή: To street style ανέδειξε την τάση στα παντελόνια του φθινοπώρου


Μάρθα Κουμπάνη

31 Αυγούστου 2021

Έχουμε νικητή: To street style ανέδειξε την τάση στα παντελόνια του φθινοπώρου
Έχουμε νικητή: To street style ανέδειξε την τάση στα παντελόνια του φθινοπώρου

To street style αποτελεί για εμάς μια αξιόπιστη, αλλά και δημιουργική πηγή έμπνευσης για τα looks μας. Στον δρόμο είναι που τελικά δημιουργούνται τα trends, από απλές γυναίκες, αφού εμφανίστηκαν στα runways. Έτσι όταν ένα κομμάτι εμφανίζεται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, με τις γυναίκες να το φορούν η καθεμία με τον δικό της μοναδικό τρόπο, τότε μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι θα είναι μεγάλο trend. Το street style και συγκεκριμένα οι δρόμοι της Κοπεγχάγης όπου πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Μόδας ανέδειξε την μεγάλη τάση στα παντελόνια (και) για αυτή την σεζόν.

Μιλάμε φυσικά για τα loose και 90s wide leg. Πιο συγκεκριμένα, οι σιλουέτες που είναι ιδιαίτερα χαλαρές. Η παρουσία τους στα runways ήταν αισθητή και σήμερα, εξετάζουμε πώς οι γυναίκες της μόδας φορούν χαλαρά παντελόνια.

Τα ψηλόμεσα, super long με loose εφαρμογή είναι πιο ευκολοφόρετα από ότι ίσως νομίζετε και κολακεύoυν τη σιλουέτα περισσότερο από τα baggy. Το wide leg stil τους γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καθημερινού ντυσίματος.

Ενώ είναι μια τάση δημοφιλής εδώ και αρκετό καιρό, στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να αγνοήσετε τον αντίκτυπο που έχει. Οι έμπειρες της μόδας τα συνδυάζουν με τα πάντα, από τα cankhet tank και τα crop tops μέχρι τα αντίστοιχα blazers και τα έντονα αξεσουάρ, οπότε αν ψάχνετε έμπνευση για το πώς να τα φορέσετε, δεν λείπουν οι ωραίες ιδέες.

Δείτε πως το φορούν το 2021 τα fashion girls:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.