ΣΤΙΛ

Τα συγκλονιστικά looks στην πρεμιέρα του 78oυ Φεστιβάλ Βενετίας


Μάρθα Κουμπάνη

2 Σεπτεμβρίου 2021

Τα συγκλονιστικά looks στην πρεμιέρα του 78oυ Φεστιβάλ Βενετίας
Τα συγκλονιστικά looks στην πρεμιέρα του 780υ Φεστιβάλ Βενετίας
Φωτογραφίες Getty/Ideal Images

Πρεμιέρα έκανε χθες το 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας με την ταινία του «Parallel Mothers» του Pedro Almodóvar με την Penélope Cruz.

Οι διάσημοι καλεσμένοι έφεραν λίγη από την λάμψη τους στο κόκκινο χαλί, με το φεστιβάλ να διοργανώνεται για δεύτερη φορά φυσική παρουσία εν μέσω πανδημίας, υπό όλα τα μέτρα προστασίας. Γυναίκες και άντρες από τον χώρο του cinema αλλά και της μόδας παρέλασαν στο red carpet θυμίζοντας μας τι θα πει glam.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι και σχεδιαστές μόδας έβαλαν τον χεράκι τους για να μοιάζει το κόκκινο χαλί με μια αληθινή γιορτή υψηλής ραπτικής: εντυπωσιακά gowns από δεκάδες μέτρα πολύχρωμους ταφτάδες, φορέματα κεντημένα με κρύσταλλα, αμύθητης αξίας διαμαντένια κοσμήματα ήταν μόνο μερικά από αυτά που θαυμάσαμε.

Από την καθηλωτικά όμορφη Bianca Balti με κίτρινη δημιουργία Dolce & Gabbana, στο φόρεμα από παγιέτες της Helen Mirren, οι εμφανίσεις των stars ήταν εκθαμβωτικές.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.