ΣΤΙΛ

Τα λευκά μποτάκια επιστρέφουν σε 5 διαφορετικά στιλ και τα θέλουμε όλα


Μάρθα Κουμπάνη

7 Σεπτεμβρίου 2021

Τα λευκά μποτάκια επιστρέφουν σε 5 διαφορετικά στιλ και τα θέλουμε όλα
Τα λευκά μποτάκια επιστρέφουν σε 5 διαφορετικά στιλ και τα θέλουμε όλα

Υπάρχουν ορισμένα αντικείμενα που επιστρέφουν πάντα στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα κάθε κοριτσιού της μόδας: μαύρα τζιν, πλεκτά πουλόβερ, ankle boots και η λίστα συνεχίζεται. Όσον αφορά την τελευταία κατηγορία, οι επιλογές υποδημάτων καλύπτουν όλο το φάσμα, από τα κλασικά μαύρα Chelsea σας έως chunky σιλουέτες και τις λευκές ankle boots. Παρόλο που οι λευκές μπότες στον αστράγαλο είναι ελαφρώς λιγότερο πρακτικές από τις μαύρες ή καφέ, θα προσθέσουν ενδιαφέρον στα σύνολα σας και θα τραβήξουν τα βλέμματα στο κάτω μέρος του look σας

Οι street style stars έχουν κάνει τα λευκά μποτάκια ένα από τα βασικά κομμάτια της καθημερινής τους γκαρνταρόμπας, και όχι μόνο για το χειμώνα. Είναι αλήθεια: Τα λευκά μποτάκια μπορούν να κάνουν πολύ μεγαλύτερο statement από τα κλασικά μαύρα, ενισχύοντας τη στιλιστική μας δημιουργικότητα.

Πλέον, όταν χρειαζόμαστε λίγη έμπνευση, η βασική μας πηγή είναι το Instagram. Λίγο scroll και μπορούμε να βρούμε διάφορες ιδέες και στιλιστικούς συνδυασμούς για όλα τα trends της εποχής, όπως και για διαχρονικά κομμάτια. Παρακάτω, θα βρείτε ιδέες μερικές από τις πιο κομψές γυναίκες που ακολουθούμε, οι οποίες έχουν βρει νέους και stylish τρόπους να συνδυάσουν τα αγαπημένα τους λευκά μποτάκια.

Το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε ένα ζευγάρι στην ντουλάπα. Αν όμως θέλετε ένα καινούριο, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα στιλ που κυριαρχούν.

Two-Tone White Ankle Boot

All-White Ankle Boot

Lug-Sole White Ankle Boot

White Chelsea Ankle Boot

Statement White Ankle Boot

I

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.