ΣΤΙΛ

7 influencers που επαναλαμβάνουν τα looks τους και γι' αυτό τις αγαπάμε τόσο


Μάρθα Κουμπάνη

14 Σεπτεμβρίου 2021

7 influencers που επαναλαμβάνουν τα looks τους και γι' αυτό τις αγαπάμε τόσο
7 influencers που επαναλαμβάνουν τα looks τους και για αυτό τις θαυμάζουμε

Είναι δύσκολο να θυμηθούμε την εποχή που πράγματα που σκεφτόμασταν, μας άρεσαν και - ας το παραδεχτούμε - ακόμα και φάγαμε, δεν «ανέβηκαν» στα κοινωνικά δίκτυα. Το ίδιο συνέβη και στις γκαρνταρόμπες μας. Για πολλούς, το να ποζάρουν για μια φωτογραφία με το outfit της ημέρας έχει γίνει μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας. Μερικοί έχουν χαράξει εντυπωσιακές καριέρες από αυτό, αλλά με ποιο κόστος; Όπως αποδεικνύεται, οικονομικό.

Η εμμονή μας να επιδεικνύουμε τα ρούχα μας έχει εξελιχθεί σε μια κουλτούρα υπερβολής, όπου πολλοί θα επέλεγαν να αγοράσουν καινούργια από το να τους δούμε με το ίδιο ρούχο για δεύτερη ή τρίτη φορά. Πραγματοποιώντας μια μελέτη σε 18.000 νοικοκυριά σε 20 χώρες, η Movinga ζήτησε από τους συμμετέχοντες να εκτιμήσουν το ποσοστό των αφόρετων ρούχων που έχουν στις ντουλάπες τους. Κατά μέσο όρο, οι ερωτηθέντες από το Ηνωμένο Βασίλειο πίστευαν ότι ήταν 34%. Η πραγματικότητα; Ένα τεράστιο 73% των ρούχων τους δεν είχε φορεθεί ποτέ.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνες που έχουν από καιρό υποστηρίξει την ανακύκλωση αγαπημένων ρούχων και looks και δεν διστάζουν να τα επαναλάβουν. Φυσικά, αυτό δεν είναι μια πρωτοποριακή ιδέα, αλλά είναι αναζωογονητικό να το βλέπεις στα κοινωνικά μέσα. Και με την άνοδο των fashion rental platforms και των μεταχειρισμένων, ελπίζουμε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή για πιο υγιεινές συνήθειες ντυσίματος.

Εμείς βρήκαμε 7 influencers-φωτεινά παραδείγματα της μόδας, που επαναλαμβάνουν συχνά τα outfits τους και για αυτό μας αρέσουν. Ακολουθήστε τις για να πάρετε ιδέες και αποκτήσετε μια πιο έξυπνη γκαρνταρόμπα.

MONIKH DALE

How to Repeat Outfits: Monikh Dale dons her khaki dress at any given opportunity

Natasha Ndlovu

How to Repeat Outfits:Natasha Ndlovu gets the wear out of her checked blazer

Ada Oguntodu

How to Repeat Outfits: Ada wears her River Island vinyl trench coat with pink pieces

Emma Rose Thatcher

How to Repeat Outfits: Emma wears the classic outfit combination of blue jeans and Breton stripes

CHLOÉ PIERRE

How to Repeat Outfits: Chloé Pierre wears a trench coat with a racer vest in different seasons

Léna Farl

How to Repeat Outfits: Léna Farl can't get enough of her yellow cardigan

Jessica Skye

How to Repeat Outfits: Jessica Skye reworks her slip skirt and white top combination for different seasons

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.