ΣΤΙΛ

Η μεγαλύτερη τάση στα tops του Ιnstagram μας φέρνει αντιμέτωπες με ένα πρόβλημα


Μάρθα Κουμπάνη

15 Σεπτεμβρίου 2021

Η μεγαλύτερη τάση στα tops του Ιnstagram μας φέρνει αντιμέτωπες με ένα πρόβλημα
Η μεγαλύτερη τάση στα tops του Ιnstagram μας φέρνει αντιμέτωπες με ένα πρόβλημα

Εάν υπάρχει ένα ρούχο για το οποίο millennials και Gen Z'ers έχουν συμφωνήσει πως είναι stylish αυτές τις μέρες, είναι το mesh top. Το στιλ του skin-baring δεν είναι ακριβώς καινούργιο, αλλά με τη νοσταλγική μόδα να καταλαμβάνει το Instagram και το TikTok, το cult κομμάτι της δεκαετίας του '90 επέστρεψε επίσημα.

Τα mesh ή c-through tops, είναι εφαρμοστά και ελαστικά, ημιδιάφανα tops, με μακριά μανίκια συνήθως, τα οποία σας κάνουν να αισθάνεστε άνετες και ταυτόχρονα sexy. Φέτος επιστρέφουν με 70s μοτίβα, ψυχεδελικά prints και δημιουργούν το εφέ του ντυμένου-γυμνού.

Και πριν πείτε ότι μόνο η Bella Hadid ή η Addison Rae θα μπορούσαν να φορέσουν ένα τέτοιο τοπ σκεφτείτε τις ατελείωτες δυνατότητες που έχουν ως υλικά layering: γιλέκα και πλεκτές καζάκες, πάνω από baggy jeans ή μίνι φούστες, πάνω από bralettes ή κάτω από slip dresses.

Τα tops αυτά είναι η νέα μανία του fashion crowd και μπήκαμε σε πειρασμό να τα δοκιμάσουμε, αλλά στην πορεία διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα. Τα mesh tops είναι μεν υπέροχα, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κατασκευασμένα από συνθετικές ίνες. Φυσικά αυτό μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα για όλες, όμως έχει αναμφίβολα αρνητικά στοιχεία. Τα συνθετικά αυτά υφάσματα πέρα από τον σοβαρό αντίκτυπο στο περιβάλλον, είναι συχνά ανθυγιεινά για το δέρμα, καθώς μπορούν να το ερεθίσουν ή ακόμα και να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Plus, αν είστε τύπος που ιδρώνετε εύκολα, μπορεί να σας εκθέσουν.

Αν ωστόσο σας αρέσουν και θέλετε να υιοθετήσετε την τάση, εμείς βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.