ΣΤΙΛ

Rugby Shirts: To μοναδικό κομμάτι που χρειάζεστε για να υιοθετήσετε το νέο athleisure


Μάρθα Κουμπάνη

16 Σεπτεμβρίου 2021

Rugby Shirts: To μοναδικό κομμάτι που χρειάζεστε για να υιοθετήσετε το νέο athleisure
H τάση που θα κάνει το look σας να δείχνει sporty και πολυτελές

H πριγκίπισσα Diana ήταν ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στην πρόσφατη ιστορία και η επιρροή της συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, 24 χρόνια από το θάνατό της. Το στιλ της είναι πιο επίκαιρο από ποτέ με τα off duty looks της να γίνονται πηγή έμπνευσης για τις νέες γυναίκες που ανήκουν στην γενιά των millenials αλλά την Gen Z. Tα σύνολα της αυτά συνδύαζαν σε πολλές περιπτώσεις το sporty με μία δόση πολυτέλειας.

Αυτή η casual κομψότητα είναι το πολυπόθητο εφέ που θέλουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις, ακόμα και τις πιο χαλαρές. Aυτό είναι που τα κάνει τόσο δελεαστικά για τις fashionistas του 2021 οι οποίες πάνω σε αυτά συνθέτουν το νέο athleisure. 

jenny.gr

Σε αυτό δεν αρκεί η προσθήκη ενός αθλητικού ρούχου, όπως π.χ ενός adidas tracksuit σε ένα λευκό πουκάμισο, αλλά ο στόχος είναι ένα look που θα μοιάζει σαν να βγήκατε από το μάθημα tennis ή rugby. Αυτή τη στιγμή το κομμάτι -επιτομή του συγκεκριμένου στιλ, είναι το rugby shirt, ο ριγέ διάδοχος του polo.

Το στιλ μπλούζας ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ρούχων και αξεσουάρ που δείχνουν luxurious χωρίς να έχετε ξοδέψει μια περιουσία.

Στην αγορά υπάρχουν ήδη πολλές διαφορετικές εκδοχές, με πιο φαρδιές ή πιο λεπτές ρίγες και χρωματικούς συνδυασμούς. Tα κορίτσια της μόδας τα φορούν με τζιν παντελόνια, μίντι φούστες αλλά και tennis skirts και το αποτέλεσμα είναι καθημερινές, ρετρό εμφανίσεις με άποψη, που μοιάζουν ακριβές, αλλά δεν είναι.

rugby shirts for women: lucy williams wearing a blue and white striped version

 

@LUCYWILLIAMS02

 

rugby shirts for women: abi wearing a ganni rugby shirt

 

@ABIMARVEL

 

rugby shirts for women: street styler wearing a rugby shirt at new york fashion week

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.