ΣΤΙΛ

Η Kate Middleton εμφανίστηκε με το απόλυτο office look - Ξέρουμε τι θα φορέσουμε αύριο


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2021

Η Kate Middleton εμφανίστηκε με το απόλυτο office look - Ξέρουμε τι θα φορέσουμε αύριο
Η Kate Middleton φόρεσε το απόλυτο office look και ξέρουμε τι θα φορέσουμε αύριο

Μετά την επιστροφή από το καλοκαιρινό διάλειμμα (οι βασιλικοί συνήθως παίρνουν μερικές εβδομάδες άδεια από τα δημόσια καθήκοντα τον Αύγουστο), η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επιστρέφει στη δουλειά. Η Kate φαινόταν έτοιμη για το φθινόπωρο καθώς επισκέφτηκε τη βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, RAF Brize Norton στο Oxfordshire. Η Δούκισσα επέλεξε ένα ουδέτερο μπλέιζερ πάνω από μια λευκή μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look με μια mini bag με χειρολαβή.

jenny.gr


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Δούκισσα θα συναντηθεί με άτομα που εμπλέκονται στην εκκένωση πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου από το Αφγανιστάν. Μιλά επίσης με στρατιωτικό προσωπικό και πολίτες που συμμετέχουν στην επιχείρηση PITTING, η οποία, σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον, ήταν η μεγαλύτερη βρετανική επιχείρηση ανθρωπιστικής βοήθειας τα τελευταία 70 χρόνια. Το PITTING διεξήχθη μεταξύ 14 και 28 Αυγούστου, με τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία να απομακρύνει 15.000 ανθρώπους έξω από την Καμπούλ. Περίπου 850 από αυτά τα άτομα μεταφέρθηκαν στη RAF Brize Norton. Επιπλέον, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα περάσει χρόνο με εθελοντές που βοήθησαν στην υποστήριξη των διασωθέντων κατά την άφιξή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο αυτό δεν είναι ένα άρθρο για το έργο της, αλλά για το look της, το οποίο είναι το απόλυτο look γραφείου. Ο συνδυασμός του μπλε ραφ παντελονιού με το κρεμ ήταν κομψός και ήσυχος αλλά ιδιαίτερα σοφιστικέ.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.