ΖΩΔΙΑ

19/9: Kάντε πράγματα που θα σας ενθαρρύνουν -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Σεπτεμβρίου 2021

19/9: Kάντε πράγματα που θα σας ενθαρρύνουν -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο των Ιχθύων κάνοντάς μας περισσότερο ευαίσθητους αλλά και ευάλωτους στα εξωτερικά ερεθίσματα καθώς και στα συναισθήματα που αναβλύζουν από μέσα μας. Συνδυαστικά με την θετική σχέση του Ερμή με τον Δία δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να φιλοσοφήσουμε τα πράγματα, να μεταφέρουμε τα μηνύματά μας και μέσω των ιδεών μας να μπορέσουμε να ενθαρρύνουμε άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε από συναντήσεις και επαφές με φίλους, συνεργάτες ή ομοϊδεάτες με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ακόμη και αν δεν φαίνεται εξαρχής, η σημερινή ημέρα μπορεί να γίνει πολύ δημιουργική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή πιο χαλαρά και κυρίως με μεγαλύτερη απλότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας ταξιδέψει μακρυά και να ανακαλύψετε νέα εδάφη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, φίλοι και συνεργασίες σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα λειτουργούν υποστηρικτικά αν αποφασίσετε να κάνετε δράσεις φιλτραρισμένες μέσα από την καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ προσωπικά σας θέματα σήμερα μπορείτε να τα εξετάσετε με μεγαλύτερη ευαισθησία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τον σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα την προσωπική σας ζωή με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε είναι πολύ σημαντική σήμερα γιατί μπορεί να σας δώσει ένα μέρος του μηνύματος της Πανσελήνου που έρχεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ένα υλικό θέμα ή ζητήματα που αφορούν τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας σήμερα μπορεί να σας απασχολήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, λίγο πριν την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, σήμερα, παίρνετε μια γεύση για το τί θα ήταν ωφέλιμο να κάνετε για την δική σας επέκταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.