ΣΤΙΛ

Τα ωραιότερα street style looks από το London Fashion Week


Μάρθα Κουμπάνη

21 Σεπτεμβρίου 2021

Τα ωραιότερα street style looks από το London Fashion Week
Τα ωραιότερα street style looks από το London Fashion Week

Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο με τα shows να πραγματοποιούνται φυσικά. Κι αν κάτι μας έλειψε από την μόδα την εποχή της πανδημίας, είναι το street style. Eικόνες απλών, καθημερινών γυναικών, με τα πιο ευφάνταστα outfits και συνδυασμούς, που δεν περνούν απαρατήρητοι.  Αυτή είναι η μαγεία του.

Έτσι δεν μας φαίνεται περίεργο που τα κορίτσια της μόδας στη βρετανική πρωτεύουσα έβαλαν και αυτή τη φορά τα δυνατά τους και λίγη παραπάνω φαντασία στα looks τους για να εντυπωσιάσουν, μιας και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους. 

jenny.gr

Και μπορεί στην Νέα Υόρκη ο καιρός να ήταν καλοκαιρινός, η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου όμως πραγματοποιήθηκε με την τυπική βροχή. Παρά τις σταγόνες όμως, το fashion crowd έγινε τολμηρό και μας χάρισε τα πιο εκκεντρικά και ιδιαίτερα σύνολα. Υπήρχαν minimal και λειτουργικά outfits και άλλα με έντονο το στοιχείο του πειραματισμού και του mix & match. Διαφορετικές γραμμές, υφές και prints τύλιξαν τα κορίτσια της μόδας αλλά και τα άτομα που εκπροσώπουν την queer κοινότητα. Η μόδα που είδαμε στους δρόμους του Λονδίνου, ήταν ρευστή, δεν είχε φύλο.

Υπήρχαν ακόμα πολλές ασυμμετρίες αλλά και color blocking. Όλα αυτά κομμάτια συνέθεσαν το στιλιστικό παζλ και έκαναν το street style να μοιάζει ακόμα περισσότερο με γιορτή.

Δείτε τα street style looks που ξεχωρίσαμε στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.