ΣΤΙΛ

Tα πιο στιλάτα street style looks από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου


Μάρθα Κουμπάνη

25 Σεπτεμβρίου 2021

Tα πιο στιλάτα street style looks από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου
Tα πιο στιλάτα street style looks από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Ciao, Milano! Το τρίτο μέρος του μήνα της μόδας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιταλία με ένα πρόγραμμα γεμάτο από φυσικά showz. Από τon Fendi και τoν Prada έως μια σειρά από ανερχόμενα brands όπως η Cormio και η ATXV, είναι μερικά μόνο που οι συντάκτες, τα μοντέλα και οι καταναλωτές θα έχουν τη δουλειά τους για να προσπαθήσουν να τα δουν όλα.

το Μιλάνο ήταν μητρόπολη της μόδας που συγκέντρωσε τις πιο κομψές παρουσίες, πάντα κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Οι fashion insiders ταξίδεψαν μέχρι εκεί και μας έδωσαν έμπνευση με τις εμφανίσεις τους.

Fendi, Alberta Ferretti, Max Mara, Spormax και Boss, έβαλαν τις νέες συλλογές και τα κορίτσια της μόδας έβαλαν τους πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς και τα ιδανικά outfits. Ανάμεσα σε αυτά τα trends, που ξεχώρισαν, είναι τα statement πανωφόρια, αξεσουάρ με κρόσσια και αλυσίδες, τα belt bags, οι western style μπότες, τα ρούχα φουσκωτά μανίκια, τα γιλέκα αλλά και τα παιχνιδιάρικα βολάν.

Οι αποχρώσεις κυμαίνονταν από τα διαχρονικά κομψά και μίνιμαλ neutrals ως την παλέτα του ροζ, το ανατρεπτικό κίτρινο και color blocking με κόκκινο και μοβ! Δεν βλέπουμε την ώρα να τα υιοθετήσουμε για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις, ακόμα κι αν πρόκειται να τα φορέσουμε με μάσκα.

Δείτε τα αγαπημένα μας σύνολα: