ΣΤΙΛ

Η Rihanna έδωσε στη μίνι φούστα ένα παιχνιδιάρικο twist που αξίζει να δοκιμάσουμε


Μάρθα Κουμπάνη

5 Οκτωβρίου 2021

Η Rihanna έδωσε στη μίνι φούστα ένα παιχνιδιάρικο twist που αξίζει να δοκιμάσουμε
Η Rihanna έδωσε στη μίνι φούστα ένα παιχνιδιάρικο twist και τώρα θέλουμε μία ίδια

Τα fashion staples της δεκαετίας του 2000, όπως τα χαμηλοκάβαλα τζιν και οι μίνι φούστες επιστρέφουν είτε το θέλουμε είτε όχι. Οι tricky σιλουέτες που αποκαλύτπουν το δέρμα κάνουν come back χάρη σε labels όπως Blumarine, Missoni και Versace, πιο κομψές και παιχνιδιάρικες από ποτέ. 

Η Rihanna, ως γνήσιο style icon δεν θα μπορούσε να μην ενδώσει στο cute & sexy στιλ της μίνι φούστας, της οποίας δηλώνει μεγάλη λάτρης.Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας βγήκε στη Νέα Υόρκη αυτό το Σαββατοκύριακο φορώντας μια μίνι φούστα που ήταν ταυτόχρονα εκκεντρική και σέξι.

jenny.gr

Ενώ ήταν super κοντή, η μαύρη φούστα της ήταν διακοσμημένη με φτερά μαραμπού (ή faux γούνα) στο τελείωμα. Ο τρόπος με τον οποίο τη συνδύασε ήταν ακόμα πιο cool, χάρη στο bra top και τη μαύρη αθλητική ζακέτα με κουκούλα και φερμουάρ. Το σύνολο ολοκλήρωσε με πέδιλα με πλατφόρμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας και καλής της φίλης, Amina Muaddi. Ήταν ένα outfit γεμάτο απρόσμενες λεπτομέρειες. Εξάλλου, δεν θα ήταν εμφάνιση της Rihanna αν δεν φορούσε ένα ρούχο που κανένας άλλος δεν μπορεί να φορέσει παραδίδοντας ένα τόσο αβίαστο και cool αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.