ΣΤΙΛ

Oι croissant bags είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα από ένα πραγματικό κρουασάν


Μάρθα Κουμπάνη

9 Οκτωβρίου 2021

Oι croissant bags είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα από ένα πραγματικό κρουασάν
Oι croissant bags Οι τσάντες κρουασάν είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα από ένα πραγματικό κρουασάν

Μερικές τάσεις είναι fun, μερικές είναι γλυκές και μερικές είναι ένα απολαυστικό μείγμα και των δύο. Πάρτε για παράδειγμα την τσάντα κρουασάν-και ναι, είναι τόσο νόστιμη όσο ακούγεται: μια τσάντα σε σχήμα γλυκιάς λιχουδιάς που έχει γεύση από Παρίσι και μπορείτε να τηνέχετε παντού μαζί σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το αξεσουάρ du jour βρίσκεται στο μενού των πιο δημοφιλών fashion brands όπως Phillip Lim, Staud και Mansur Gavriel για το φθινόπωρο, η τάση ήρθε για να μείνει.
Τα αφράτα -για την ακρίβεια τα φουσκωτά- κομμάτια είναι δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Και δεν μιλάμε μόνο για τις τσάντες. Πρόσφατα την είδαμε με τη μορφή cocoon coats à la Marc Jacobs, padded παπούτσια και clutches που θυμίζουν μαξιλάρια ύπνου. Η μαλακή τσάντα κρουασάν είναι ένα ακόμα παράδειγμα αυτής της αισθητικής, με το επιπλέον πλεονέκτημα να μοιάζει με ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά όλων των εποχών. χωρίς τα ψίχουλα.

Μοιάζει με μισοφέγγαρο στη μορφή του, έχει υφή με πτυχώσεις στο ύφασμά του που μοιάζουν με τα πολλαπλά στρώματα ζύμης στα οποία το κρουασάν οφείλει την φήμη του και έρχεται σε λαχταριστές, βουτυρένιες αποχρώσεις. 

jenny.gr

JW Pei

jenny.gr

Bob Ore

jenny.gr

 Mansur Gavriel

jenny.gr

Lemaire 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.