ΣΤΙΛ

H Victoria Beckham με το φόρεμα των ονείρων μας (που είναι τέλειο και για φθινοπωρινό γάμο)


Μάρθα Κουμπάνη

12 Οκτωβρίου 2021

H Victoria Beckham με το φόρεμα των ονείρων μας (που είναι τέλειο και για φθινοπωρινό γάμο)
Victoria Beckham

Το Σαββατοκύριακο, η Victoria Beckham άλλαξε τη συνηθισμένη της υπογραφή "Kisses X VB" στο Instagram με το hashtag: #CheekyPosh.

Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν ακόμα περισσότερο όταν είδαν το #PoshIsBack, το οποίο σήμαινε ότι κάτι καινούργιο έρχεται. Στη συνέχεια ήρθε το look που μίλησε στην καρδιά μας: ένα λαμπερό πράσινο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη.

Η Victoria Beckham επέλεξε το κομμάτι για να φωτογραφηθεί σε ένα μπαρ και να γιορτάσει έτσι το λανσάρισμα της τελευταίας της σειράς ομορφιάς: «πέντε αποχρώσεις κρεμώδους, έυκολου στην ανάμιξη και μακράς διάρκειας ρουζ που προσθέτει το τέλειο ποπ χρώμα σε κάθε τόνο δέρματος». Το Cheeky Posh. Οι αποχρώσεις πήραν το όνομά τους από ορισμένες προσωπικές εκφράσεις της VB, όπως "major" και άλλες φράσεις που σχετίζονται με το Posh Spice, όπως "miniskirt", "knickers" και "rollerskate".
«Δεν υπήρξε ποτέ μια μικρή φούστα πολύ κοντή για την Posh!» λέει η Victoria Beckham, ενθουσιασμένη με τη γκάμα των προϊόντων. 

Το μάξι φόρεμα της VB μας έδωσε έμπνευση. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για τα looks των γιορτών, θα μπορούσαμε όμως να αντιγράψουμε πολύ έυκολα το look της σε έναν φθινοπωρινό γάμο, επίσημο δείπνο ή άλλη λαμπερή περίσταση.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.