ΣΤΙΛ

Μία μπότα εμπνευσμένη από biker jacket - Το πιο αμφιλεγόμενο trend της σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

26 Οκτωβρίου 2021

Μία μπότα εμπνευσμένη από biker jacket - Το πιο αμφιλεγόμενο trend της σεζόν
Μία μπότα εμπνευσμένη από biker jacket - Το πιο αμφιλεγόμενο trend της σεζόν

Σε ποιο boot camp είσαι; Προτιμάς τις μπότες μέχρι το γόνατο ή είσαι περισσότερο λάτρης των ankle boots; Προτιμάτε ένα στιβαρό stomper ή ίσως ένα κλασικό στιλ Chelsea; Όποιο και αν είναι το στιλ στο οποίο δηλώνετε πίστη, οι εντυπωσιακές μπότες Patti του Louis Vuitton μπορεί απλώς να σας αναγκάσουν να πετάξετε όλες τις προκαταλήψεις σας για τα παπούτσια από το παράθυρο.

jenny.gr

Οι μπότες αυτές είναι εμπνευσμένες από το biker jacket: η slouchy σιλουέτα με φερμουάρ, στολισμένη με καρφιά και στοιχεία στη μύτη που θυμίζουν επωμίδες. Υπήρχαν σχεδόν σε κάθε look στο show του  Nicholas Ghesquière για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021.

 

Σε λίγο, οι street stylers φορούσαν ήδη τις νέες μπότες LV. Η Bella Hadid και η Amber Valletta στις επιδείξεις haute couture τον περασμένο Ιούλιο, ενώ οι υπόλοιπες καλεσμένες συνέρρεαν στα shows για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2022 φορώντας τις Pattis τους, συχνά διακοσμημένε με τα μονόγραμμα του maison.

jenny.gr

Η φαρδιά γραμμή και το χαμηλό τακούνι τις καθιστούν ευκολοφόρετες και τα δύο διαφορετικά μήκη προσφέρουν ένα στιλ για κάθε fashionista. Yπάρχουν επίσης πολλοί συνδυασμοί χρωμάτων: έντονο μπλε και ναυτικό, σοκολατί και μουσταρδί,  baby-ροζ τόνοι ή κλασικό μαύρο. Η βιτρίνα της Ghesquière για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022 επιβεβαίωσε ότι ταιριάζουν με σχεδόν οτιδήποτε, από χαλαρά τζιν μέχρι φούστες από τούλι και αστραφτερά μεταλλιζέ φορέματα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.