ΣΤΙΛ

Turtleneck: Όλοι οι τρόποι για να το φορέσετε με στιλ αυτή τη σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

31 Οκτωβρίου 2021

Turtleneck: Όλοι οι τρόποι για να το φορέσετε με στιλ αυτή τη σεζόν
Turtleneck: Όλοι οι τρόποι για να το φορέσετε με στιλ αυτή τη σεζόν

Αναμφισβήτητα το πιο απαραίτητο basic κομμάτι στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα όλων, τo ζιβάγκο είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και διαχρονικά items για τον κρύο καιρό. Το ήσυχο φθινοπωρινό κομμάτι φοριέται εδώ και αιώνες -χρονολογείται από το 1500, αλλά ήταν στη δεκαετία του 1940 όταν τα ζιβάγκo απέκτησαν τον τίτλο του κλασικού ρούχου που βελτιώνει κάθε look.

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι τα ζιβάγκο είναι βαρετά και άτονα , αλλά όπως τα απλά λευκά μπλουζάκια θεωρούνται απλά αλλά εκλεπτυσμένα όταν είναι σωστά σχεδιασμένα, έτσι και τα ζιβάγκο αποτελούν ένα κομψό κομμάτι σε κάθε φθινοπωρινό ντύσιμο. Φορέστε το ζιβάγκο με ένα διάφανο καλσόν και μια καρό φούστα, έχετε ένα σύνολο εμπνευσμένο από το grunge της δεκαετίας του '90. Φορέστε το με ίσιο παντελόνι, μπαλαρίνες και αξεσουάρ όπως ένα πολύχρωμο κασκόλ a la Audrey Hepburn στο Funny Face. Συνδυάστε με ένα καλό τζιν παντελόνι, μαύρα μποτάκια και ένα κλασικό καμηλό παλτό για μια αβίαστα εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Κάντε scroll down και πάρτε ιδέες για το πώς να φορέσετε ζιβάγκο αυτή τη σεζόν.

Με φούστα

Με παντελόνι

Με blazer

Με jeans

Με sweaters

Με παλτό

Ως φόρεμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.