ΣΤΙΛ

Οι γκέτες επιστρέφουν: Θα τις φορούσατε;


Μάρθα Κουμπάνη

15 Νοεμβρίου 2021

Οι γκέτες επιστρέφουν: Θα τις φορούσατε;
Οι γκέτες εποιστρέφουν: Θα τις φορούσατε;

Η Gen Z επαναφέρει την μία τάση του 2000 μετά την άλλη και βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους να κάνει τα trends της εποχής όχι μόνο επίκαιρα, αλλά και κομψά. Η τελευταία προσθήκη στη σφαίρα του στυλ του TikTok είναι -καθίστε παρακαλώ- οι γκέτες!

Οι γκέτες οποία ήταν αρχικά δημοφιλείς στη δεκαετία του '80 όταν η προπόνηση ήταν η απόλυτη εμμονή και στη συνέχεια εμφανίστηκαν ξανά στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Εκτός από την νέα γενιά fashionistas που αγκαλιάζει το στιλ, αστέρια όπως η Jennifer Garner και η Sarah Jessica Parker έχουν επίσης επαναφέρει αυτό το άνετο αξεσουάρ.

Η άνοδος της δημοτικότητας του στιλ της δεκαετίας του '80 σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την προσιτή τιμή των προϊόντων, καθώς υπάρχουν πολύ οικονομικές γκέτες στην αγορά, ενώ αν γνωρίζετε πλέξιμο μπορείτε εύκολα να πλέξετε ένα ζευγάρι (Ξέρουμε ήδη τι πλέκει αυτό το διάστημα ο Tom Daley). Επιπλέον, καθώς η θερμοκρασία πέφτει, οι λάτρεις της μόδας επιλέγουν αξεσουάρ stylish, που ταυτόχρονα τους κρατούν ζεστούς και οι γκέτες αποτελούν την πιο κατάλληλη προσθήκη στις γκαρνταρόμπες μας καθώς μπαίνουμε στη χειμερινή περίοδο.

Δείτε πώς τις φορούν τα κορίτσια της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS

80S