ΣΤΙΛ

Οι fashionistas έχουν εμμονή με αυτό το πράσινο blazer - Είναι παντού στο Instagram


Μάρθα Κουμπάνη

20 Νοεμβρίου 2021

Οι fashionistas έχουν εμμονή με αυτό το πράσινο blazer - Είναι παντού στο Instagram
Οι fashionistas έχουν εμμονή με αυτό το πράσινο σακάκι - Είναι παντού στο Instagram

Σας έχουμε ήδη μιλήσει για το Bottega Veneta Green και την επιρροή του στη μόδα του 2021.Και μπορεί ο Daniel Lee να αποχώρησε από τον διάσημο οίκο,ωστόσο το πράσινο συνεχίζει να είναι ο πρωταγωνιστής της εμφάνισης των πιο ενημερωμένων γυναικών εκεί έξω.

Μάλιστα τα κορίτσια της μόδας φαίνεται ότι έχουν καινούργιο αγαπημένο κομμάτι σε πράσινο χρώμα και αυτή τη φορά πρόκειται για μία απόχρωση κάπου ανάμεσα στο Κermit και το Spotify Green, πιο πολύ προς το ...Ganni. Μιλάμε για ένα σακάκι από το αγαπημένο σκανδιναβικό brand Ganni το οποίο βλέπουμε παντού στο instagram feed μας φορεμένο από influencers και διάσημες celebrities όπως Hailey Bieber.

Πρόκειται για ένα ζεστό σακάκι με ελαφρώς τονισμένους ώμους και μεσάτη γραμμή ,με κουμπιά που μοιάζουν με σωστά κοσμήματα.

Τα κορίτσια της μόδας το φορούν με κάθε δυνατό συνδυασμό από τζιν, φαρδιά παντελόνια, φούστες και τις αγαπημένες τους μπότες. Προσθέτουν τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς, στέκες, μαντήλια και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

jenny.gr

Η Hailey Bieber το φόρεσε στις 10 Νοεμβρίου - με μίνι φόρεμα σε ασορτί απόχρωση. Η Blanca Miro φόρεσε το δικό της με πλισί μάυρη φούστα και slingback loafers.Το σίγουρο είναι μια καλή δικαιολογία να προσθέσουμε ένα ακόμη blazer στη γκαρνταρόμπα σας. Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε αν μπορείτε να τολμήσετε αυτή τη ζωηρή απόχρωση του πράσινου που υπόσχεται να βάλει στο χειμώνα σας χρώμα και αισιοδοξία.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.