ΣΤΙΛ

Αυτό είναι το παντελόνι που θα αντικαταστήσει φέτος το κολάν


Μάρθα Κουμπάνη

25 Νοεμβρίου 2021

Αυτό είναι το παντελόνι που θα αντικαταστήσει φέτος το κολάν
Αυτό είναι το παντελόνι που θα αντικαταστήσει φέτος το κολάν

Υπάρχει ένα ρούχο αφανής ήρωας του στιλ μας, που δεν σταματά να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή των επιλογών μας για τις καθημερινές μας εμφανίσεις στην πόλη.

Η άνεση και η ευελιξία του το καθιστούν αγαπημένη επιλογή ενώ κάθε τόσο διαφορετικές εκδοχές του κάνουν εμφάνιση στο στο προσκήνιο της μόδας και μας προκαλούν για πειραματισμούς.

Μιλάμε για το αγαπημένο κολάν ή αλλιώς τα leggings.

Μια τάση από τα 80s επανέρχεται το 2021 και φέρνει τη δική της πρόταση, που ακούει στο όνομα stirrup pants, το παντελόνι που στενεύει στον αστράγαλο και έχει λάστιχο στο κάτω μέρος(το οποίο φοριέται περασμένο στο πέλμα). Συνδυάζεται εύκολα και και γίνετα με αυτό να πετύχετε ένα δυναμικό ανδρόγυνο στιλ, εντυπωσιάζοντας.

Το 2021 αναμένεται να είναι η χρονιά που θα αναδείξει τη δυναμική των stirrup leggings. Των κολάν που έχουν ακριβώς το ίδιο στιλ με τα stirrup pants. Τα κολάν με άρωμα από τα 80’s, μπορούν να γίνουν μέρος των casual εμφανίσεών μας στην πόλη και να δώσουν ένα διαφορετικό άγγιγμα στο outfit μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.