ΣΤΙΛ

Cable-knits: Tα πιο κομψά πουλόβερ του χειμώνα έχουν πλεξίδες


Μάρθα Κουμπάνη

5 Δεκεμβρίου 2021

Cable-knits: Tα πιο κομψά πουλόβερ του χειμώνα έχουν πλεξίδες
Cable-knits: Tα πιο κομψά πουλόβερ έχουν πλεξίδες

Eίτε οφείλεται στο γεγονός ότι λατρεύουμε οτιδήποτε το cozy, είτε έρχεται ως συνέχεια της περσινής δημοφιλούς τάσης του cottagecore, το cable-knit πουλόβερ είναι το αγαπημένο χειμερινό item των fashion girls και φέτος.

Έχοντας αυτή την αίσθηση του χειροποίητου και σοφιστικέ, αποτελεί το αγαπημένο στιλ πλεκτού κάθε χρόνο στους κρύους μήνες. Φανταστείτε κρύα απογεύματα του χειμώνα δίπλα στο τζάκι με το πουλόβερ σας και χριστουγεννιάτικη μουσική. Ταυτόχρονα μπορεί να προσθέσει υφή σε κάθε look με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι. Αν πάλι θέλετε να παίξετε με τις υφές, μπορείτε να συνδυάσετε με κοτλέ παντελόνι ή φούστα σε ένα κομψό academia συνδυασμό. 

Best cable knit jumpers

@HANNAHLEWISSTYLIST

Σχεδιαστές όπως ο Alexander McQueen και το Ganni έχουν δημιουργήσει τις δικές τους πιο chunky kai oversized εκδοχές. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή είναι μια τάση που προσφέρεται για αγορά vintage και συχνά, οι μεταχειρισμένες εκδοχές μπορούν να φαίνονται υπέροχες χάρη στα παραδοσιακά φινιρίσματα τους.
Όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας, υπάρχει για εσάς ένα cable-knit πουλόβερ. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.