ΣΤΙΛ

Muppet hats: To must have αξεσουάρ του χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

7 Δεκεμβρίου 2021

Muppet hats: To must have αξεσουάρ του χειμώνα
Τα muppet hats είναι το αξεσουάρ που φορούν οι πιο στιλάτες φέτος τον χειμώνα

Toν χειμώνα θέλουμε ρούχα και αξεσουάρ που να μας κρατούν ζεστές, αλλά δεν στερούνται σε στιλ. Πριν μερικά χρόνια τα χαριτωμένα beanies ήταν το αξεσουάρ που κρατούσε ζεστή την περιοχή γύρω από το κεφάλι μας.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι μπερέδες με τον [αρισζιάνικο αέρα και έπειτα οι τραγιάσκες. Φέτος η μόδα θέλει τα muppet hats να αναλαμβάνουν την θέση τους «επικεφαλής» και να ολοκληρώνουν με τον πιο fun και ταυτόχρονα ρετρό τρόπο τις εμφανίσεις μας. Gigi και Bella Hadid, Rihanna και Emily Ratajkowski είναι μόνο μερικές από τις διάσημες stars με το ξεχωριστό στιλ που φορούν ήδη το γούνινο αυτό καπέλο.

Φυσικά, το bucket hat από συνθετική γούνα δεν είναι μια νέα ανακάλυψη. Η τάση επιστρέφει και αυτή στα πλάισια της στιλιστικής αναβίωσης των 1990s. Ίσως και να θυμάστε την Pamela Anderson με μια μεγάλη ροζ εκδοχή στα βραβεία MTV Video Music Awards του '99.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Στο σήμερα τα είδαμε φορεμένα από την Lady Gaga στον ρόλο της ως Patrizia Reggiani στην ταινία House of Gucci. Τα ski-glam σύνολα της, εμπνευσμένα από την δεκαετία του '80 μας έκαναν να θέλουμε να προσθέσουμε ένα muppet hat στην συλλογή μας με σκουφάκια και καπέλα asap.

Mε την πρώτη ματιά φαίνονται ίσως υπερβολικά, τα μοντέλα, οι ηθοποιοί και οι influencers όμως αποδεικνύουν ότι μπορούν να είναι αρκετά ευέλικτα και σίγουρα διασκεδαστικά.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα cable-knit πουλόβερ του χειμώνα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.