ΣΤΙΛ

Το stylish αξεσουάρ που επιστρέφει και αναβαθμίζει κάθε σύνολο με μία κίνηση


Μάρθα Κουμπάνη

18 Δεκεμβρίου 2021

Το stylish αξεσουάρ που επιστρέφει και αναβαθμίζει κάθε σύνολο με μία κίνηση
H μεγάλη επιστροφή ενός must have αξεσουάρ

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι, χάρη στη ζώνη Gucci GG, οι designer ζώνες με λογότυπα έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ στα social media. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες επωνυμίες παρουσιάζουν τις δικές τους παραλλαγές με logos και είμαστε σίγουρες ότι θα τις λατρέψετε εξίσου με την εμβληματική GG.

Πριν κάποια χρόνια η επιλογή μιας τέτοιας ζώνης θα μπορούσε να θεωρηθεί υπερβολική ή και μια ένδειξη ματαιοδοξίας. Τις τελευταίες σεζόν όμως, οι ζώνες έχουν αναδειχτεί στο πιο απαραίτητο αξεσουάρ που μπορεί να συνδέσει τα κομμάτια ενός look. Φοριέται πάνω από φορέματα και παντελόνια, ακόμα και πάνω από blazers και παλτό.

Όσο πιο απλή και κομψή, τόσο το καλύτερο. Το street style είναι η απόδειξη ότι κάθε ενημερωμένη fashionista έχει μια τουλάχιστον δερμάτινη designer ζώνη, με μοναδικό διάκοσμο την αγκράφα-λογότυπο.
Αποπνέουν διακριτική πολυτέλεια και ατελείωτο elegance και λειτουργούν σαν κόσμημα για κάθε outfit.

Best designer belts

@LINNEKLUND

Best designer belts

@TINEANDREAA

@SYMPHONYOFSILK

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.