ΣΤΙΛ

Τα χρωματιστά καλσόν είναι το απροσδόκητο trend που μας έγινε εμμονή


Μάρθα Κουμπάνη

27 Δεκεμβρίου 2021

Τα χρωματιστά καλσόν είναι το απροσδόκητο trend που μας έγινε εμμονή
Τα χρωματιστά καλσόν είναι το απροσδόκητο micro trend που μας έγινε εμμονή

Κάθε χρόνο στις γιορτές, τα αξεσουάρ μοιάζει να απορρίπτουν την πρακτική τους φύση και αναδεικνύουν την γοητευτική τους πλευρά. Όλα τους γίνονται πιο glam και γιορτινά. Οι κάλτσες και τα εσώρουχα είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα: από τα κλασικά και αγαπημένα μαύρα, ημιδιάφανα καλσόν, τα οποία αφοράμε το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα, περνάμε στα πιο εντυπωσιακά σχέδια, με γυαλιστερές υφές, δαντέλες, αστραφτερές διακοσμητικές λεπτομέρειες ή διάφορα μοτίβα. . Όλα με στόχο να δείχνουν τα looks μας ακόμα πιο χαρούμενα και festive.

Jenny.Gr

Φέτος τα καλσόν έχουν την τιμητική τους. ειδικά τα καλσόν με χρώμα, επιστρέφουν ανάμεσα στις τάσεις και φέρνουν 60s-70s αέρα στις εμφανίσεις μας. Τα είδαμε στις F/W συλλογές των Versace και Τοm Ford να αποτελούν μέρος των πιο chic μονοχρωματικών συνόλων, αλλά και να γίνονται ο έυκολος τρόπος να κάνουμε color blocking.

Tα runways έδειξαν ότι ο πιο hot συνδυασμός που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνδυάζουμε ίδιο χρώμα καλσόν και παπούτσια.

Jenny.Gr

Δεν είναι όμως μόνο οι σχεδιαστές που έχουν εμμονή με το οπακ καλσόν με χρώμα αλλά και οι street style stars. Το fashion crowd δείχνει και αυτό ιδιαίτερη αδυναμία στα καλσόν με χρώμα, ως μέρος πολύχρωμων και πρωτότυπων outfits.

Aν λοιπόν θέλατε να δοκιμάσετε το trend αλλά διστάζατε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Εφοδιαστείτε με καλσόν σε διαφορετικά χρώματα, βάλτε φαντασία και παίξτε με τους συνδυασμούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.