ΣΤΙΛ

Style Detox part1: Η πρώτη μέρα του χρόνου θα μας βρει με αυτό το outfit


Μάρθα Κουμπάνη

1 Ιανουαρίου 2022

Style Detox part1: Η πρώτη μέρα του χρόνου θα μας βρει με αυτό το outfit
To σύνολο που θα φορέσουμε την πρώτη ημέρα του χρόνου

Λένε ότι το στιλ σου την πρώτη ημέρα του χρόνου μπορεί να καθορίσει αυτό ολόκληρου του έτους. Μόλις καλωσορίσαμε το 2022 στο σπίτι μας με την οικογένεια και δύο καλούς φίλους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσουμε την Πρωτοχρονιά φορώντας πιτζάμες. Θα βγούμε και θα απολαύσουμε μια όμορφη βόλτα στον ήλιο, θα παίξουμε με τα παιδιά, θα χαζέψουμε βιτρίνες μέχρι να επιστρέψουμε στο γιορτινό τραπέζι για τον δεύτερο γύρο του οικογενειακού γεύματος.

Και μπορεί τα πλουσιοπάροχα γεύματα και τα νόστιμα πιάτα να διαδέχονται το ένα το άλλο, όμως σε ό,τι αφορά το στιλ μας, είναι η ώρα για detox.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε την ευκαιρία να φορέσουμε τα πιο λαμπερά και glam σύνολα στην υπερβολή τους: παγιέτες, σατέν, κρύσταλλα, φτερά. Ο κύκλος των party looks κλείνει το βράδυ της παραμονής και η νέα χρονιά έρχεται με απλά αλλά κομψά go-to outfits και basics που θα «καθαρίσουν» την γκαρνταρόμπα μας.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για την Πρωτοχρονιά από jeans και blazers; Eμείς όχι. Για αυτό βρήκαμε τα πιο φρέσκα και stylish looks με τζιν παντελόνι και σακάκι που θα σας εμπνεύσουν. Πρόκειται για έναν κλασικό και ευκολοφόρετο συνδυασμό,που δείχνει αβίαστα cool, ενώ αν θέλετε μπορείτε να τον εμπλουτίσετε με festive λεπτομέρειες.

Δείτε τι φορούν τα κορίτσια της μόδας την πρώτη ημέρα του χρόνου:

Kαρό blazer, jeans και embellished loafers

Δερμάτινο σακάκι και All Star

Κλασικό μαύρο σακάκι και Stan Smith

Μπροκάρ σακάκι και ψηλοτάκουνα

Μπεζ blazer με πλεκτό από μέσα

Mε χρώμα και pointed shoes

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.