ΣΤΙΛ

Αποχαιρετήστε τα blue jeans - To 2022 το denim θα είναι πολύχρωμο


Μάρθα Κουμπάνη

14 Ιανουαρίου 2022

Αποχαιρετήστε τα blue jeans - To 2022 το denim θα είναι πολύχρωμο
Η ενέργεια του χρώματος εισβάλλει στη γκαρνταρόμπα

To τζιν είναι το πιο αγαπημένο ρούχο σχεδόν σε κάθε ντουλάπα, γυναικεία ή ανδρική. Ευέλικτα και διαχρονικά τα blue jeans αποτελούν basic και αναπόσπαστο κομμάτι του casual στιλ. Όμως από το φθινόπωρο του 2020 η βιομηχανία της μόδας ξεκίνησε να επανεξετάζει τα denim trends και να δημιουργεί σχέδια πέρα από τα indigo και baby blue washes.Tα πιο δημοφιλή fashion brands ενσωμάτωσαν τα αντισυμβατικά και πολύχρωμα τζιν στο στις συλλογές τους. Η Chanel, για πρώτη φορά, έστειλε ένα μοντέλο στην πασαρέλα της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 με ένα mom jean στο ροζ της τσιχλόφουσκας. Και καθώς ο μαξιμαλισμός συνεχίζει να επικρατεί και να εμπνέει τη μόδα να ξεφύγει από το status quo, η τάση των πολύχρωμων τζιν θα είναι αναμφισβήτητα πανταχού παρούσα και το 2022.

Αν το καλοσκεφτείτε δεν είναι περίεργο. Όλοι θέλουμε να κάνουμε ένα statement μετά από δύο χρόνια περιορισμού. Οι άνθρωποι αναζητούν πιο προσιτούς, fun και άνετους τρόπους για να ενσωματώσουν χρώμα στις γκαρνταρόμπες τους — και τα τζιν είναι ο τέλειος τρόπος για να το κάνουν αυτό.

Το χρώμα τονώνει την διάθεση και χαρίζει ενέργεια τόσο σε εκείνον που το φορά όσο και στους γύρω του.
Τα brands έχουν δημιουργήσει έτσι μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια τζιν. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παντελόνια του 2022 θα έχουν μόνο εκτυφλωτικά έντονες αποχρώσεις. Υπάρχει μία τάση για όλους.

Ανακαλύψτε τις.

Αποχρώσεις της φύσης

Ζωντανά prints

Nude Jeans

New Blue

Craftcore Denim

Όμορφα Pastels

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.