ΣΤΙΛ

Vesper heels: To νέο It παπούτσι που βλέπουμε παντού στο IG έχει υπογραφή Saint Laurent


Μάρθα Κουμπάνη

18 Ιανουαρίου 2022

Vesper heels: To νέο It παπούτσι που βλέπουμε παντού στο IG έχει υπογραφή Saint Laurent
Tα νέα τακούνια που εντυπωσιάζουν

Θα μπορούσα να γράφω ώρες ατελείωτες και να χαραμίσω δεκάδες γραμμές αφιερωμένες μόνο στα παπούτσια. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα ντουλάπια του σπιτιού μου, αφού το μοναδικό ντουλάπι του οποίου αν ανοίξεις την πόρτα δεν θα βρεις παπούτσια (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι το ψυγείο!

Πράγματι πιστεύω τόσο στα παπούτσια ως αξεσουάρ που αποτελούν μεγάλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου και να σας πω και κάτι; Ποτέ δεν θα πω όχι σε ένα ακόμη κομψό ζευγάρι.

Αν είστε κι εσείς ορκισμένες shoe lovers, θα θέλετε σίγουρα να μάθετε ποιό είναι το επόμενο it shoe της μόδας, που φορούν τώρα οι πιο στιλάτες γυναίκες. Το fashion crowd έχει καινούργιο αγαπημένο ζευγάρι και πρόκειται για τα Vesper heels, τις μυτερές γόβες του οίκου Saint Laurent.

Αυτή τη σεζόν, oι Vesper κυριαρχούν στο street style. Eίναι κατασκευασμένες από φυσικό λουστρίνι ή τουίντ σε μαύρο, λευκό, κόκκινο ή ροζ. Αυτό που το κάνει εμβληματικό είναι το τακούνι φάρδους 9 χιλιοστών, και η μύτηη οποία είναι είτε μεταλλική είτε σε χρωματική αντίθεση με το υπόλοιπο. Οι τιμές τους κυμαίνονται από $745 έως $795.

Το Vesper είναι ένα κομψό μοντέλο, ιδανικό τόσο για casual όσο και για βραδινό ντύσιμο. Παρόλο που έχει απλό σχεδιασμό, ως κλασική γόβα ή slingback, η μεταλλική μύτη δίνει στα παπούτσια μια μοντέρνα πινελιά.

Tags

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.