ΣΤΙΛ

Η μεγάλη επιστροφή του biker jacket: Πώς να το φορέσετε το 2022 και να δείχνει updated


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιανουαρίου 2022

Η μεγάλη επιστροφή του biker jacket: Πώς να το φορέσετε το 2022 και να δείχνει updated
To αγαπημένο item επιστρέφει και είναι στα καλύτερα του

Καθώς τα μοντέλα βγήκαν στην πασαρέλα στο πρώτο show του Raf Simons και της Miuccia Prada τον Σεπτέμβριο του 2021, οι προσδοκίες ήταν υψηλές. Οι μίνι φούστες με ουρά, οι κορσέδες, τα πλεκτά και τα leather που παρέλασαν στα δύο shows που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στο Μιλάνο και τη Σαγκάη, προανήγγειλαν ανεπανάληπτη επιτυχία. Υπήρχε όμως ένα item το οποίο επαναλαμβανόταν σε ολόκληρη τη συλλογή: To δερμάτινο biker jacket.

Jenny.Gr

Από το άναρχο σικ των Sex Pistols μέχρι το rock 'n' roll στιλ της Kate Moss στα 90s, το δερμάτινο jacket είναι εδώ και πολύ καιρό συνώνυμο του cool. Ναι, μπορεί να έχασε μέρος της δύναμής του κατά τη διάρκεια των δεκαετιών - ξεγλιστρώντας αθόρυβα από ένα είδωλο κατά του κατεστημένου σε mainstream - αλλά ίσως απλώς περίμενε την τέλεια στιγμή για να επιστρέψει. Είτε λοιπόν κουραστήκαμε να φοράμε loungewear, είτε πρόκειται για μια υποσυνείδητη λαχτάρα για εξέγερση, το biker επιστρέφει επίσημα για το 2022 και είναι στα καλύτερα του.

Jenny.Gr

Στον Prada και στο Balenciaga, στη Simone Rocha και το Richard Quinn είδαμε διαφορετικές ενδιαφέρουσες εκδοχές. Το Lyst ανέφερε ότι οι παγκόσμιες αναζητήσεις για δερμάτινα μπουφάν biker έχουν αυξηθεί κατά 57% τους τελευταίους δύο μήνες. Τα κοντά δερμάτινα μπουφάν biker γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία, με τις αναζητήσεις να αυξάνονται κατά 65% στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Jenny.Gr

Πώς μπορούμε λοιπόν να κάνουμε το δερμάτινο biker jacket να δείχνει updated ​​για το 2022; Εάν έχετε ήδη ένα στην γκαρνταρόμπα σας, σας προτείνουμε να πειραματιστείτε με το styling. Ένα cropped θα συνδυαστεί υπέροχα με το φαρδύ, ψηλόμεσο παντελόνι αυτής της σεζόν. Μπορείτε ακόμη να αντλήσετε έμπνευση από το show Prada και να το φορέσετε με μια μίνι φούστα και ένα κασμιρένιο τοπ.

Jenny.Gr

Δείτε τα δικά μας αγαπημένα στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.