ΣΤΙΛ

8 τάσεις στις τσάντες της άνοιξης θα σας συναρπάσουν


Μάρθα Κουμπάνη

7 Φεβρουαρίου 2022

8 τάσεις στις τσάντες της άνοιξης θα σας συναρπάσουν
Kαθώς οι τσάντες ήταν για μεγάλο διάστημα χαμηλά στις προτεραιότητες μας, εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, τώρα είναι η στιγμή να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο.

Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη για να αρχίσουμε να φοράμε τα ρούχα που είδαμε στις πασαρέλες της άνοιξης 2022, αλλά υπάρχει ένα αντικείμενο από τo runway που μπορούμε να αρχίσουμε να προσθέτουμε στις εμφανίσεις μας αμέσως: οι τσάντες.

Ιδανικές για ανυπόμονους τύπους, οι τσάντες είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη νέα σεζόν. Και καθώς οι τσάντες ήταν για μεγάλο διάστημα χαμηλά στις προτεραιότητες μας, εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, τώρα είναι η στιγμή να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο.

Ευτυχώς για αυτούς τους ανυπόμονους τύπους, πολλές από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες που εντοπίσαμε στην πασαρέλα είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά.

Η υφή παραμένει το στοιχείο που διεκδικεί την προσοχή μας.Αυτή τη φορά, οι γούνινες λεπτομέρειες και το shearling που είδαμε τον χειμώνα, δίνουν την θέση τους στο chrochet και τα καλάθια. Επιπλέον οι party bags θα φορεθούν και την άνοιξη, με τα φανταχτερά φινιρίσματα να παραμένουν στο προσκήνιο της μόδας. Δείτε τις 8 μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες του 2022 όπως τις είδαμε στο runway.

1. Logomania

Handbag Trends 2022: Logo bags

2. Tan

Handbag Trends 2022: Tan bags

3. Με σούρες

Handbag Trends 2022: Ruche bags

4. Whipstitched

Handbag Trends 2022: Whipstitch bags

5. Bucket bag

Handbag Trends 2022: Bucket bags

6. Party bags

Handbag Trends 2022: Party bags

7. Kρόσσια

Handbag Trends 2022: Fringed bags

8. Kαλοκαιρινές totes

Handbag Trends 2022: Summer totes

PHOTO:

COURTESY OF CHLOÉ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.