ΣΤΙΛ

Baggy Jeans: Η πιο cool και άνετη 00s τάση επιτέλους επιστρέφει


Μάρθα Κουμπάνη

7 Φεβρουαρίου 2022

Baggy Jeans: Η πιο cool και άνετη 00s τάση επιτέλους επιστρέφει
Άλλη μια μόδα από το παρελθόν κάνει δυναμικό comeback, αλλά τουλάχιστον αυτήν τη φορά πρόκειται για μία από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες.

Η τάση να φοράμε φαρδιά ρούχα δεν είναι καινούργια. Στη δεκαετία του ’90, η κουλτούρα του grunge και της hip hop εισήγαγε την εμβληματική πλέον oversized εμφάνιση. Τα loose παντελόνια, τα flannel shirts που φοριούνταν ανοιχτά πάνω από φαρδιά T-shirts και φούτερ αποτυπώθηκαν στο επαναστατικό DNA της εποχής που σήμερα αναβιώνει.

Οι τάσεις που έχουν επιστρέψει από τα 90s και 00s είναι αναρίθμητες, αν όμως πρέπει να επιλέξουμε την πιο ευκολοφόρετη -και αγαπημένη μας- τότε αυτή είναι τα baggy jeans. Kι αναρωτιέστε πώς να τα φορεσέτε και να δείχνετε στιλάτες και cool σας έχουμε μερικές προτάσεις.

Τα κορίτσια της μόδας δημιουργούν τους πιο πρωτότυπους και φρέσκους συνδυασμούς που κάνουν το styling να μοιάζει παιχνιδάκι και τα baggy jeans αναπόπαστο κομμάτι του καθημερινού στιλ.

Δείτε πως τα φορούν και αντλήστε έμπνευση για το επόμενο casual look σας.

Overalls

Με καρό σακάκι

Going-Out look με κορσέ

Με Cropped Cardigan

Monochrome

Με biker jacket

Statement πανωφόρι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.