ΣΤΙΛ

Lip piercing: Aπό τον Balmain στην Angelina Jolie η τάση κάνει come back


Μάρθα Κουμπάνη

11 Μαρτίου 2022

Lip piercing: Aπό τον Balmain στην Angelina Jolie η τάση κάνει come back
Το piercing στα χείλη είναι το νέο στολίδι που αγαπούν τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι διασημότητες.

Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο μπορεί να συμφωνήσει κάθε λάτρης της μόδας είναι ότι τα κοσμήματα είναι μια εκπληκτική προσθήκη σε μια συνολική εμφάνιση. Η κατηγορία των fashion κοσμημάτων δεν είναι μόνο τα συμβατικά σετ κολιέ και σκουλαρίκια. Μπορεί να περιλαμβάνει κοσμήματα προσώπου, από piercing στα χείλη μέχρι περίτεχνα δαχτυλίδια στη μύτη.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Το piercing στα χείλη είναι το νέο στολίδι που αγαπούν τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι διασημότητες. Στην επίδειξη Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022, τα μοντέλα του Balmain έφεραν εντυπωσιακά κοσμήματα στα χείλη τους, όπως φαρδείς μεταλλικούς κρίκους που πρόσθεταν drama στα looks. Ενώ o Balmain φημίζεται για την παρουσίαση μοντέρνων και καινοτόμων looks στην πασαρέλα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, η Angelina Jolie υιοθέτησε πρόσφατα το trend με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Jenny.Gr

Στην πρεμιέρα του Eternals στο Λος Άντζελες τον περασμένο Νοέμβριο, η Jolie εθεάθη να φοράει ένα φόρεμα Balmain, με μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που τράβηξε την προσοχή του κοινού: ένα piercing στα χείλη που έφτανε μέχρι το πηγούνι της.

Και δεν ξέρουμε αν η Angelina τρύπησε τα χείλη της ή όχι, πάντως μας έδωσε έμπνευση για εκείνες τις μέρες που θέλουμε να εντυπωσιάσουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.