ΣΤΙΛ

Tο fashion trend που πρέπει να δοκιμάσετε την άνοιξη, σύμφωνα με το ζώδιό σας


Μάρθα Κουμπάνη

12 Μαρτίου 2022

Tο fashion trend που πρέπει να δοκιμάσετε την άνοιξη, σύμφωνα με το ζώδιό σας
Συνδυάσαμε τις κορυφαίες τάσεις αυτής της σεζόν με το ζώδιό σας.

Από τολμηρά χρώματα μέχρι εφαρμοστές catsuits και micro crop top, οι τάσεις της Άνοιξης/Καλοκαιριού φέτος έχουν κάτι για όλους. Για να σας διευκολύνουμε, συνδυάσαμε τις κορυφαίες τάσεις αυτής της σεζόν με το ζώδιό σας.

Κριός: Μοντέρνο κοστούμι

Jenny.Gr
Peter Do Spring/Summer 2022

Ως Κριός, είστε τολμηρή και γεννημένη ηγέτης. Είστε φιλόδοξη, έχετε αυτοπεποίθηση και ξέρετε καλά τις ικανότητες σας, ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία ή project αναλάβετε. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο από μια μοντέρνα εμφάνιση με κλασικό power suit.

Ταύρος: Catsuit

Jenny.Gr
Balenciaga Spring/Summer 2022

Για τις Ταύρους, προτεραιότητα είναι η άνεση. Έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση ότι λατρεύουν τις ολόσωμες φόρμες. Η τάση του catsuit είναι η τέλεια προσθήκη στη ντουλάπα σας, άνετη και stylish.

Δίδυμοι: Μίνι φούστα

Jenny.Gr
Versace Spring/Summer 2022

Παιχνιδιάρα και εξωστρεφής που βρίσκεται συχνά σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, η γυναίκα Δίδυμος είναι εκείνη που μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα τη μίνι φούστα. Είναι ιδανική για να τη φοράτε όλη την ημέρα—από το brunch μέχρι το happy hour στο κλαμπ.

Καρκίνος: Draping

Jenny.Gr
Richard Malone Spring/Summer 2022

Ως Καρκίνος, είστε ευαίσθητη και ευγενική. Ταυτόχρονα διατηρείτε αμυντική στάση στις περισσότερες καταστάσεις για να προστατευτείτε, κάτι που οι άνθρωποι μερικές φορές μπορεί να παρεξηγήσουν και να σας νομίζουν απόμακρη ή ψυχρή. Οι καρκίνοι είναι πολυεπίπεδοι και εξαιρετικά ήπιοι, όπως και το ίδιο το ντραπές ύφασμα.

Λέων: Κρόσσια

Jenny.Gr
Fendi Spring/Summer 2022

Δεν είναι μυστικό ότι οι Λέοντες αγαπούν απόλυτα τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν ζωηρές πτυχές. Τι καλύτερο από το να κάνετε είσοδο σε έναν χώρο φορώντας κρόσσια που τραβούν την προσοχή με την κίνησή τους; Από σακάκια μέχρι φορέματα, τα κρόσσια είναι η τέλεια λεπτομέρεια για να εξασφαλίσετε μια show stopping εμφάνιση.

Παρθένος: Ρίγες

Jenny.Gr
Jil Sander Spring/Summer 2022

Ένα ζώδιο που εστιάζει στη λεπτομέρεια, οργανωτικό και τακτικό. Οι Παρθένοι αναζητούν αυτές τις ιδιότητες σε όλες τις πτυχές της ζωής. Οι ρίγες ενσωματώνουν αυτές τις ιδιότητες ενώ είναι μοδάτες και νεανικές.

Ζυγός: Έντονα χρώματα

Jenny.Gr
Prada Spring/Summer 2022

Ως Ζυγός, εστιάζετε στην αισθητική και την αρμονία. Η τάση των bold χρωμάτων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πειραματιστείτε με τρόπους που δεν είχατε σκεφτεί πριν.

Scorpio: Micro Crop Top

Jenny.Gr
Miu Miu Spring/Summer 2022

Η περίπλοκη φύση της προσωπικότητας της Σκορπιού μπορεί να είναι αρκετά μυστηριώδης και σαγηνευτική. Καθώς οι Σκορπιοί συνήθως είστε συναισθηματικοί, μπορείτε να ρισκάρετε να βγείτε από την comfort zone σας, δοκιμάζοντας την τάση micro crop top.

Τοξότης: Διαφάνεια

Jenny.Gr
Maximilian Spring/Summer 2022

Ως Τοξότης, είστε πάντα έτοιμη και ενθουσιασμένη όταν πρόκειται για εξερεύνηση λόγω της περίεργης και παθιασμένης φύσης σας. Η αισθησιακή και αέρινη διαφάνεια φτιάχτηκε για εσάς.

Αιγόκερως: Total White

Jenny.Gr
Simone Rocha Spring/Summer 2022

Οι Αιγόκεροι είναι συγκεντρωμένοι, σκληρά εργαζόμενοι και είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο υπεύθυνα ζώδια. Εκμεταλλευτείτε αυτή την υπευθυνότητα και φορέστε λευκά head-to-toe. Aποκλείεται να επιτρέψετε τον παραμικρό λεκέ να συμβεί.

Υδροχόος: Υφάσματα με υφή

Jenny.Gr
Cecilie Bahnsen Spring/Summer 2022

Είστε εκκεντρικοί και πάντα ψάχνετε έναν τρόπο να δώσετε τη δική σας μοναδική πινελιά σε ό,τι κάνετε. Το παιχνίδι με τις υφές είναι ενδιαφέρον και σίγουρα θα πάει το ντύσιμό σας ένα βήμα παραπέρα.

Ιχθύες: Y2K

Jenny.Gr
Blumarine Spring/Summer 2022

Ως τελευταίο ζώδιο, ο Ιχθύς διδάχθηκε όλα τα μαθήματα που πήραν τα προηγούμενα ζώδια, συμπεριλαμβανομένου του πιο σημαντικού από όλα: η μόδα κάνει κύκλους. Ως Ιχθύς, ξέρετε πώς να φορέσετε την τάση Y2K και να την κάνετε να δείχνει σύγχρονη. Αρκεί να επιστρατεύσετε την δημιουργικότητά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.