ΣΤΙΛ

Jacquie Aiche: Η σχεδιάστρια πίσω από τις body chains που λατρεύει η έγκυος Rihanna


Μάρθα Κουμπάνη

15 Μαρτίου 2022

Jacquie Aiche: Η σχεδιάστρια πίσω από τις body chains που λατρεύει η έγκυος Rihanna
Λίγο πριν αποκαλύψει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί η Riri επισκέφτηκε τον διάσημο χώρο εργασίας της Jacquie Aiche, γνωστό ως The Bungalow, για να βρει μερικές νέες αλυσίδες.

Οι μακριές αλυσίδες και body chains ήταν κεντρικό στοιχείο στα περισσότερα μέχρι στιγμής matermity looks της Rihanna. Από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της φορώντας ένα vintage παλτό Chanel και layers από μενταγιόν που στόλιζαν την φουσκωμένη της κοιλιά, η Rih φρόντισε κάθε εμφάνιση να έχει μια δόση λάμψης.

Η τραγουδίστρια έχει μια μοναδική συλλογή κοσμημάτων που επικεντρώνεται σε σπάνια vintage κομμάτια και custom σχέδια, ευγενική προσφορά τόσο μεγάλων οίκων όσο και ανεξάρτητων brands. Η Jacquie Aiche, η οποία ειδικεύεται στις body chains , προμηθεύει την τραγουδίστρια με κοσμήματα από το 2010. Η designer με έδρα το Λος Άντζελες βρίσκεται πίσω από πολλά από τα κοσμήματα που έχει φορέσει το τελευταίο διάστημα η Rihanna .

Λίγο πριν αποκαλύψει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί η Riri επισκέφτηκε τον διάσημο χώρο εργασίας της Aiche, γνωστό ως The Bungalow, για να βρει μερικές νέες αλυσίδες. Από όλα τα κομμάτια που υπήρχαν διαθέσιμα, η καρδιά της Riri χτύπησε για την αλυσίδα του σώματος που φορούσε η ίδια η σχεδιάσρια. «Δεν βγάζω ποτέ την δική μου, είναι ένα κομμάτι για πάντα», είπε η Aiche στη Vogue. «Τα κοσμήματα σώματος γίνονται το δεύτερο δέρμα μιας γυναίκας».

Jenny.Gr

Η Rihanna δείχνει την ίδια αδυναμία στις αλυσίδες της Jacquie Aiche. Σαν ένα basic λευκό T-shirt, η best seller αλυσίδα Sophia έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Την φορούσε με στο show του οίκου Dior στο Παρίσι όπου εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα και μπότες αλλά και στο party του οίκου Gucci.

Για να μπορεί να φοράει την αλυσίδα σε όλο αυτό το όμορφο διάστημα - και μετά - η Aiche προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία αλλαγής. «Καθώς μεγαλώνει, προσθέτουμε κρίκους», εξηγεί. «Θέλω να νιώθει άνετα φορώντας τη».

Η Rih φόρεσε για πρώτη φορά κομματια τoy brand λίγο αφού η Αiche κυκλοφόρησε την πρώτη της σειρά body chains, η οποία έκτοτε έχει γίνει signature και την επιλέγουν πολλές διασημότητες. Πρόσφατο παράδειγμα η Billie Eilish στο εξωφύλλο της British Vogue.

Jenny.Gr

Πριν από πάνω από μια δεκαετία, το Bad Gal φορούσε την χρυσή body chain που αγκάλιαζε τον λαιμό και την κοιλιά της στο σκάφος της. Είτε έκανε yachting στο Saint Tropez, διακοπές στο Porto Cervo, είτε απλά απολάμβανε τον ήλιο στα Barbados, καμία εμφάνιση με μαγιό mid-Noughties δεν ήταν ολοκληρωμένη χωρίς κοσμήματα σώματος.

Η Aiche αναμένει ότι πολλές γυναίκες θα εμπνευστούν από τη μοναδική προσέγγιση του maternity style της Rihanna. «Θα εκφραστούν με διαφορετικό τρόπο», σκέφτεται. «Η Rihanna ανοίγει αυτή την πόρτα για τις γυναίκες όλη την ώρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.