ΣΤΙΛ

BAFTA 2022: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο red carpet


Μάρθα Κουμπάνη

13 Μαρτίου 2022

BAFTA 2022: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο red carpet
Τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, γνωστά και ως Βρετανικά Oscars είχαν όπως πάντα ενδιαφέρον

Η 75η απονομή των βραβείων BAFTA πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Rοyal Albert Hall υπό την σκιά του πολέμου στην Ουκρανία που βρίσκεται σε εξέλιξη.Τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, γνωστά και ως Βρετανικά Oscars είχαν όπως πάντα ενδιαφέρον, ενώ συγκέντρωσαν την λάμψη και το glam της ελίτ του cinema.

Tο red carpet ήταν εντυπωσιακό με τις πιο διάσημες stars, να φορούν εξαιρετικές haute couture δημιουργίες και να χαρίζουν -παρά την βαριά ατμόσφαιρα- το πιο ζεστό χαμόγελο τους στους φωτογράφους. Εκεί ήταν η θρυλική Naomi Campbell, αλλά και η Lady Gaga με κυπαρισσί custom Ralph Lauren gown και κοσμήματα Tiffany & Co.

Αν όμως πρέπει να ξεχωρίσουμε μία παρουσία ως την πιο λαμπερή της βραδιας, αυτή σίγουρα είναι η Sienna Miller η οποία επέστρεψε στο κόκκινο χαλί με σατέν φόρεμα Gucci στην απόχρωση της σαμπάνιας, το οποίο συνδύασε με μάυρα δαντελένια opera gloves.

Δεν ξέρουμε αν ευθύνεται το φλογερό κόκκινο κραγιόν της ηθοποιού ή ήταν η πινελιά του Alessandro Michele, όμως τo look της πέτυχε να εναρμονίσει την πολυτέλεια και αίγλη μιας άλλη εποχής με έναν αέρα νεανικό και φρέσκο.

Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στη gallery που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS