ΣΤΙΛ

Τα πιο κομψά πουκάμισα της άνοιξης τα έχουν όλα: χρώμα, ρίγες, εντυπωσιακούς γιακάδες


Μάρθα Κουμπάνη

1 Απριλίου 2022

Τα πιο κομψά πουκάμισα της άνοιξης τα έχουν όλα: χρώμα, ρίγες, εντυπωσιακούς γιακάδες
Τα πιο κομψά πουκάμισα που θα αναβαθμίσουν τα office looks αλλά και θα κάνουν boost στα επίπεδα της σεροτονίνης

H άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και η θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει.

Έτσι τόσο η ντουλάπα όσο και το στιλ μας χρειάζεται μια ανανέωση, ακόμα κι αν πηγαίνουμε μόνο στο γραφείο (σίγουρα είναι καλύτερο από το lockdown πέρσι τέτοια εποχή). Θα το κάνουμε κομψά, επιλέγοντας τα σωστά κομμάτια για μια ανοιξιάτικη capsule wardrobe.

Θα χρειαστούμε μερικά πουκάμισα. Για την ακρίβεια τα πιο κομψά πουκάμισα που θα αναβαθμίσουν τα office looks αλλά και θα κάνουν boost στα επίπεδα της σεροτονίνης, της ορμόνης που προκαλεί το αίσθημα της χαράς.

Τα κλασικά button down είναι σίγουρα απαραίτητα σε κάθε ντουλάπα για μίνιμαλ office look, όμως, φέτος έρχονται σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Έντονες αποχρώσεις όπως hot pink, φλούο πράσινα και κίτρινα, ηλεκτρικά μπλε και σοφιστικέ αποχρώσεις. Κοινώς πουκάμισα statement, που φτιάχτηκαν για να εντυπωσιάσουν.

Η ποπλίνα έχει την τιμητική της την άνοιξη: Eίναι δροσερή και ευκολοφόρετη ενώ δείχνει πάντα tailored. Από τις τάσεις όμως δεν λείπουν και μεταξωτές και σατέν υφές, άλλοτε με 70s εμπριμέ, και άλλοτε cropped (ή μακριά και δεμένα στη μέση) για ένα Y2K look.

Εμείς, βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα. Ανυπομονούν να φορεθούν με μίνι φούστες, ή φούστες με σκίσιμο, αλλά και παντελόνια από ψηλόμεσα μέχρι χαμηλοκάβαλα και cargos.

Ανακαλύψτε τα και αντλήστε έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.