ΣΤΙΛ

Aυτή η τάση στα σανδάλια είναι τόσο μεγάλη που θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα


Μάρθα Κουμπάνη

27 Μαρτίου 2022

Aυτή η τάση στα σανδάλια είναι τόσο μεγάλη που θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα
Φέτος στοιχηματίζουμε ότι αυτά τα σανδάλια θα είναι είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη τάση, θα είναι huge

Κάθε τόσο, έρχεται ένα παπούτσι που μας εκπλήσσει. Στην αρχή έρχεται αθόρυβα, ίσως και να περνά αδιάφορο. Στην συνέχεια το απορρίπτεις ως «άσχημο» ή κακόγουστο. Αλλά μετά το βλέπεις σε μια ή δύο γυναίκες της μόδας, αρχίζεις να το φαντάζεσαι με όλα σου τα καινούργια ρούχα και σκέφτεσαι πώς θα μπορούσε να αναδειχθεί, αλλά και να αναδείξει την εμφάνισή σου. Προτού το καταλάβεις, υπάρχει στο μυαλό σου και διεκδικεί μια θέση και στην ντουλάπα σου.

Το ίδιο συνέβη την περασμένη χρονιά με τα chunky sandals της Chanel, αλλά φέτος, υπάρχει ένα νέο «άσχημο» σανδάλι που μας έκλεψε την καρδιά: τα Elektra της Gucci. Ο λόγος για μια ανανεωμένη εκδοχή ενός δερμάτινου fisherman sandal. Λιτό, κομψό, sophisticated.

Φέτος στοιχηματίζουμε ότι αυτά τα σανδάλια θα είναι είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη τάση, θα είναι huge. Κυρίως επειδή τα cage sandals ή αλλιώς fisherman's, είναι δημοφιλή στο κοινό της μόδας ηδη από το περασμένο καλοκαίρι χάρη στο The Row και το πολυπόθητο ζευγάρι του.

Αλλά φέτος προβλέπεται να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση και να είναι παντού. Από δέρμα ή jelly υφή, τα σανδάλια αυτά είναι άλλοτε νοσταλγικά και παιχνιδιάρικα και άλλοτε ψαγμένα και μινιμαλ, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να τα φορέσετε. Με χαλαρό κοστούμι ή φαρδύ λινό παντελόνι και ζώνη ψηλά στην μέση, λευκό φόρεμα ή girly florals.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα fisherman sandals για να διαλέξετε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.