ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι καλύτερες μπότες και μποτάκια για να φορέσετε με τα φορέματα της άνοιξης


Μάρθα Κουμπάνη

22 Μαρτίου 2022

Οι καλύτερες μπότες και μποτάκια για να φορέσετε με τα φορέματα της άνοιξης
Οι μπότες και τα μποτάκια που θα φορέσουμε με τα φορέματα μας την άνοιξη

Υπάρχουν μερικά παπούτσια που αποδεικνύονται hero items του στιλ μας. Για παράδειγμα οι μπότες και τα μποτάκια. Τι θα κάναμε χωρίς αυτές; Παπούτσια διαχρονικά και ευκολοφόρετα, που φοριούνται αν όχι όλο τον χρόνο, σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος του, από το φθινόπωρο μέχρι τις πρώτες καλοκαιρινές μέρες που θα χαρίσουμε στον εαυτό μας το δώρο των ανοιχτών σανδαλιών.

Μέχρι ο καιρός να μας δείξει το καλό του πρόσωπο και να μας επιτρέψει αυτή την πολυτέλεια αναζητάμε τρόπους να φορέσουμε τα όμορφα και δροσερά μας φορέματα τώρα. Για μερικές ακόμα εβδομάδες τα πλεκτά της άνοιξης, τα μεταβατικά πανωφόρια και οι μπότες μας γίνονται οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι για τα καθημερινά μας looks.

Slouchy, ankle boots με άνετο τακούνι, stylish combat boots και cowboy είναι τα στιλ που αξίσον μετάλλιο για όλα εκείνα τα στιλιστικά διλήμματα από τα οποία μας έχουν απαλλάξει.

Έτσι και τώρα αποτελούν τις καλύτερες επιλογές για να συνδυάσετε τα φορέματα σας και να είστε κομψές. Σε ουδέτερους τόνους που ταιριάζουν με τα πιο εντυπωσιακά prints και χρώματα στα statement dresses μας. Αλλά και ορισμένα πολύ ιδιαίτερα σχέδια για να συνδυάσετε με denim και shirt dresses.

Eμείς βρήκαμε τα καλύτερα ζευγάρια:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.