ΣΤΙΛ SHOPPING

Tα ωραιότερα πλεκτά της άνοιξης (είναι καλύτερα και απ΄του χειμώνα)


Μάρθα Κουμπάνη

22 Μαρτίου 2022

Tα ωραιότερα πλεκτά της άνοιξης (είναι καλύτερα και απ΄του χειμώνα)
Αν ψάχνετε τον ιδανικό τρόπο για να συνδυάσετε το ανοιξιάτικο mood σας με μια cozy εμφάνιση που θα σας κρατά ζεστές, αυτά τα πλεκτά είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Ήλιος με δόντια είναι μια φράση που περιγράφει τέλεια το σκηνικό του καιρού την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο. Από την μία είμαστε θεατές στην αναγέννηση της φύσης που μοιάζει να φωνάζει άνοιξη -σίγουρα έχετε προσέξει ότι οι αμυγδαλιές και οι κερασιές στις γειτονιές έχουν ανθίσει, ενώ κάθε βόλτα στο πάρκο ολοκληρώνεται με ένα hand made μπουκέτο από λουλούδια που έχουν φυτρώσει εδώ και εκεί. Από την άλλη, το τσουχτερό κρύο και οι εναλλαγές του καιρού που δεν μας αφήνουν να το απολαύσουμε. Σίγουρα δεν επιτρέπουν -προς το παρόν τουλάχιστον- να φορέσουμε τα cute φορέματα μας, χωρίς πανωφόρι ή συνοδεία καλσόν.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι να φορέσουμε ώστε το ντύσιμό μας να αντανακλά την αισιόδοξη και ανοιξιάτικη διάθεση μας, αλλά χωρίς να κρυώνουμε;

H απάντηση είναι τα πλεκτά της άνοιξης. Σας έχουμε νέα. Όχι μόνο βρήκαμε τα ωραιότερα knitwear της εποχής, αλλά είναι ακόμα καλύτερα και από τα cozy χειμερινά. Πουλόβερ, φορέματα, καζάκες, διασφαλίζουν ότι θα παραμείνετε ζεστές αλλά ταυτόχρονα θα μεταδώσετε το σωστό μήνυμα μέσα από το στιλ σας: «Είμαι έτοιμη για τα καλύτερα που θα έρθουν». Χρώμα, ιδιαίτερες πλέξεις και θηλυκές σιλουέτες φροντίζουν για αυτό.

Δείτε τα κομμάτια που επιλέξαμε στην gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.