ΣΤΙΛ

Οι ωραιότερες slouchy bags για να μεταφέρετε τα πάντα (κυριολεκτικά) με στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

14 Απριλίου 2022

Οι ωραιότερες slouchy bags για να μεταφέρετε τα πάντα (κυριολεκτικά) με στιλ
Οι τσάντες της άνοιξης, είναι πιο ατημέλητες, ευρύχωρες και πρακτικές

Έχουμε πλέον επιστρέψει στην κανονικότητα (η τουλάχιστον έτσι λέμε) και οι σχεδιαστές κλήθηκαν να δημιουργήσουν αξεσουάρ που αναταποκρίνονται στην γεμάτη πλέον καθημερινότητα μας. Κάπως έτσι απομακρύνθηκαν από το μοντέλο της mini bag και στράφηκαν σε μεγαλύτερες και πιο χαλαρές γραμμές για τις τσάντες της σεζόν. Οι τσάντες της άνοιξης, είναι πιο ατημέλητες, ευρύχωρες και πρακτικές για να μεταφέρουν όλα τα απαραίτητα για το γραφείο (συμπεριλαμβανομένου ενός tablet), μια βόλτα για shopping ακόμα και για μια μονοήμερη εκδρομή.

Οι slouchy bags επιστρέφουν από το 2006 όταν κρατήθηκαν από την Gwen Stefani και Lindsey Lohan για να ανακτήσουν τον πολυπόθητο θρόνο της τσάντας "it". Brands που φημίζονται για τις τσάντες που κάνουν buzz - όπως Balenciaga και Khaite - παρουσίασαν loose και oversized εκδοχές σε σχήμα μισοφέγγαρου στις πασαρέλες της Άνοιξης 2022 αφήνοντας να εννοηθεί ότι το μέλλον στις τσάντες είναι η λειτουργικότητα.

Καθώς οι τσάντες μεγαλώνουν, η αισθητική τους διατηρεί τους τόνους όσο πιο χαμηλούς γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι η εμφάνισή τους δηλώνει αυτό ακριβώς που είναι: απλές, πρακτικές kαι σοφιστικέ σαν να λένε «είμαι πολύ απασχολημένη σήμερα, χρειάζεσαι κάτι»;

Eμείς βρήκαμε τις πιο stylish για να κρατήσετε στα casual και office looks σας.

Jenny.Gr

Nothing Written

Jenny.Gr

Off- White

Jenny.Gr

Staud

 

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Mango

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.