Η νέα συναρπαστική συνεργασία Georg Jensen με τη Stine Goya μόλις έφτασε
Μάρθα Κουμπάνη
13 Απριλίου 2022

Η iconic συλλογή Daisy από τα 1940s, αποκτά ανανεωμένο σχεδιασμό, σε μια φρέσκια συλλογή γεμάτη χρώμα και φως!
Mια δροσερή παλέτα pastel αποχρώσεων, αποκλειστικά επιλεγμένων σε συνεργασία με τη Δανή σχεδιάστρια μόδας, Stine Goya, διακοσμεί εντυπωσιακά κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια ear cuffs.

Η συλλογή Daisy του οίκου Georg Jensen σχεδιάστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1940, με έμπνευση από την καρφίτσα σε σχήμα μαργαρίτας που δόθηκε σαν δώρο για τη γέννηση της Βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας, τον Απρίλιο του 1940.
Η σχεδιάστρια που επιλέχθηκε να επανασχεδιάσει τη συλλογή είναι η Stine Goya, η οποία σεβάστηκε απόλυτα το αρχικό εμβληματικό σχέδιο.

Η Stine Goya, γνωστή για την εξειδίκευσή της στη χρήση ζωηρών χρωμάτων και πρωτότυπων prints, είναι η ιδανική για να δώσει νέα πνοή, στη διαχρονική αυτή συλλογή.
Αποτυπώνοντας την αισιοδοξία και την ανέμελη φύση του λουλουδιού, η αγαπημένη συλλογή δαχτυλιδιών, βραχιολιών, περιδέραιων και σκουλαρικιών από τον Georg Jensen, συνεχίζει να χαροποιεί όλες τις γυναίκες που αισθάνονται πάντα νέες.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 12 Απριλίου 2022 στο georgjensen.gr #GeorgJensenXStineGoya #GeorgJensen #ScandinavianDesign




Δείτε τα κοσμήματα:






Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.