ΣΤΙΛ

Tα κοστούμια είναι ο ευκολότερος τρόπος να είστε κομψές σε κάθε περίσταση -Βρήκαμε τα ωραιότερα


Μάρθα Κουμπάνη

8 Μαΐου 2022

Tα κοστούμια είναι ο ευκολότερος τρόπος να είστε κομψές σε κάθε περίσταση -Βρήκαμε τα ωραιότερα
Photo credit: Getty/Ideal Images
Το κοστούμι, που κάποτε ήταν συνώνυμο με τα εταιρικά ρούχα και το ντύσιμο γραφείου, αποτελεί ένα fashion staple της γκαρνταρόμπας

Ένα γρήγορο scrolling στους πιο κομψούς λογαριασμούς του Instagram αρκεί για να αποδείξει ότι τα κορίτσια της μόδας έχουν αυτή τη σεζόν εμμονή με ένα συγκεκριμένο look. Και δεν τις αδικούμε. Το κοστούμι, που κάποτε ήταν συνώνυμο με τα εταιρικά ρούχα και το ντύσιμο γραφείου, αποτελεί ένα fashion staple της γκαρνταρόμπας, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Πέρα από το κλασικό μαύρο παντελόνι και σακάκι, τα δύο κομμάτια έχουν εξελιχθεί σε κάτι που παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές, χρώματα και σχήματα. Από ζωηρά χρώματα έως γλυκά neutrals, εμπνευσμένα από τα 80s, οversized ή slouchy.

Σήμερα είτε πηγαίνετε στο γραφείο, είτε σε γάμο, σε ένα ραντεβού ή ακόμα και ένα χαλαρό brunch με φίλες το Σαββατοκύριακο, τα power suits είναι κατάλληλα για όλες τις παραπάνω περιστάσεις— και επειδή είναι τόσο ευέλικτα, μπορείτε εύκολα να κάνετε styling προσθέτοντας ή αφαιρώντας layers και αξεσουάρ. Ωστόσο, η απλότητα είναι πάντα εκείνη που νικά στο παιχνίδι του στιλ και ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, μεταξωτό top, γιλέκο ή απλό μπλουζάκι είναι όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε ένα κοστούμι να δείχνει super stylish ακόμα και τους ζεστούς μήνες.

Δείτε πώς τα φορά το fashion crowd και επιλέξτε το δικό σας στη gallery που ακολουθεί.

best trouser suits for women

@MONIKH

best trouser suits for women

@SARABROWNDESIGN

best trouser suits for women

@_MARISAMARTINS_

best trouser suits for women

@_JESSICASKYE

best trouser suits for women: Lucy Williams wears a green Bella Freud with The Row sandals

@LUCYWILLIAMS02

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.