ΣΤΙΛ

ΝΑΚ Shoes: Statement επιλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

12 Μαΐου 2022

ΝΑΚ Shoes: Statement επιλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι
Η συλλογή Spring Summer 2022 της NAK Shoes αιχμαλωτίζει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της σεζόν.

To καλοκαίρι βρίσκεται μία ανάσα μακριά και ένας αέρας ανανέωσης έρχεται να μας παρασύρει και να μας βάλει στο κατάλληλο mood ξεκινώντας από την γκαρνταρόμπα μας. To στιλ της σεζόν ανεμένεται να είναι εκρηκτικό, συμβαδίζοντας με την ανεβασμένη διάθεση μας. Ελευθερία, ενθουσιασμός, αισιοδοξία, είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα τα οποία θέλουμε να εκφράσουμε μέσα από τις εμφανίσεις μας και η NAK Shoes είναι ο σύμμαχος μας σε αυτό.

Jenny.Gr

Μέσα από τη νέα συλλογή S/S 2022 η NAK Shoes αντανακλά το απόλυτο summer vibe με τα πιο μοντέρνα σχέδια. Από statement mules μέχρι ψηλές πλατφόρμες και φρέσκα νέα sneakers, από lace-up και strappy πέδιλα, μέχρι retro εσπαντρίγιες και διαχρονικά flat σανδάλια αυτή η συλλογή τα έχει όλα!

Jenny.Gr

Φυσικά καλοκαίρι σημαίνει πλούσιο και fun χρώμα, αλλά και λάμψη. Ζωηρές, παιχνιδιάρικες αποχρώσεις και color combos, διαφάνειες, αλλά και 70s και 90s επιρροές, αλλά την υπογραφή των αγαπημένων μας κορυφαίων brands: Steve Madden, Dune London, Nina New York, Ecco, Pikolinos κ.α και φυσικά την private label συλλογή της NAK Shoes.

Eκτός όμως από τα ονόματα που έχουμε αγαπήσει η NAK Shoes μάς συστήνει συνεχώςτις νέες αφίξεις. Πλέον θα βρείτε το νέο ιταλικό brand Valleverde, κορυφαία εταιρεία στα ανατομικά παπούτσια με ιταλικό, κομψό σχεδιασμό!

Για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις θέλουμε glam, αλλά και άνεση. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, αλλά και η θερμοκρασία η οποία σιγά σιγά ανεβαίνει, θέτουν τις υψηλές επιδόσεις στα υποδήματα σε προτεραιότητα. Για αυτό τον λόγο η αθλητική συλλογή περιλαμβάνει τα πιο smart και στιλάτα σχέδια για γυναίκες και άνδρες.

Jenny.Gr

Στη NAK Shoes θα συναντήσετε τη μεγαλύτερη ανδρική συλλογή, με περισσότερα από 25 brands και σχέδια, κυριολεκτικά για κάθε περίσταση, από αθλητικά επιδόσεων, smart casual δετά, loafers και sneakers.

Jenny.Gr

Εμείς βρήκαμε τα must have στιλ της σεζόν για γυναίκες και άνδρες.

Για εκείνη:

Tα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα

Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι must για ασυναγώνιστα party looks.

Jenny.Gr

STEVE MADDEN

Οι κομψές espadrilles

Οι εσπαντρίγιες εναι κομψές και ευκολοφόρετες, ιδανικές all day καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Jenny.Gr

NAK SHOES

Τα δερμάτινα flat σανδάλια

Αν μπορούσαμε να περάσουμε όλο το καλοκαίρι φορώντας ένα μόνο στιλ παπούτσια τότε σίγουρα αυτό θα ήταν ένα διαχρονικό ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια.

Jenny.Gr

DUNE LONDON

Τα sporty σανδάλια

Eίτε είστε λάτρης του βουνού και της πεζοπορίας, είτε όχι αυτά τα σανδάλια φτιάχτηκαν για άνεση στο περπάτημα και cool στιλ.

Jenny.Gr

TEVA

Για εκείνον:

Casual και κομψά δετά

Μια κομψή πρόταση, ιδανική για πολλές διαφορετικές περιστάσεις, τα δετά παπούτσια μπορούν να φορεθούν στο γραφείο αλλά και μια επίσημη εμφάνιση.

Jenny.Gr

PIKOLINOS

Tα trendy sneakers

Για χαλαρές και μοδάτες εμφανίσεις ξέρουμε ακριβώς ποια trendy sneakers θέλουμε.

Jenny.Gr

NEW BALANCE

Τα άνετα σανδάλια

Για τις βόλτες στην πόλη και το νησί, η επιλογή είναι μία: άνετα, δερμάτινα σανδάλια

Jenny.Gr

GEOX

Κάντε τις αγορές σας online Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα ή στα καταστήματα NAK Shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μπείτε στον κόσμο της NAK Shoes με το mobile APP διαθέσιμο σε IOS & Android

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.