ΣΤΙΛ

Οι 6 πιο τολμηρές τάσεις στα φορέματα του καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

16 Μαΐου 2022

Οι 6 πιο τολμηρές τάσεις στα φορέματα του καλοκαιριού
Τα φορέματα που θα τραβήξουν τα βλέμματα

Για πολλούς, αυτή είναι η περίοδος που μαζεύουμε τα χειμωνιάτικα παλτό και τα fleece κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και ανανεώνουμε υην συλλογή με τα καλοκαιρινά μας φορέματα. Με την επιστροφή μας στην κανονικότητα και την κοινωνική ζωή τα φορέματα επιστρέφουν και μάλιστα πιο τολμηρά από ποτέ. Γιατί εκτός από την δροσιά που μας παρέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες, τα φορέματα είναι κομμάτια που αναλαμβάνουν να απογειώσουν την αυτοπεποίθηση και την διάθεση μας.

Έτσι οι τάσεις που διαμορφώνονται το φετινό καλοκαίρι μπορεί να θεωρούνται τολμηρές και sexy, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσουν πολλά likes στο Instagram. Από super mini σε cut out dresses και αισθησιακές διαφάνειες, τα σχέδια που πρωταγωνιστούν εμπνέονται από το Υ2Κ trend (τώρα όλα βγάζουν νόημα σωστά;) και δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητα. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά στιλ που θα φορέσουμε το καλοκαίρι.

1. Sheer

Micro-dress trends

@ALI_TATE_CUTLER

2. Y2K

Micro-dress trends

@DEVONLEECARLSON

3. Peekaboo

Micro-dress trends

@ANNELAUREMAIS

4. Lingerie Inspired

Micro-dress trends

@CHAMPAGNEMANI

5. Micro-Mini

Micro-dress trends

@SALOME.MORY

6. Low Back

Micro-dress trends

@CAMILLECHARRIERE

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.