ΣΤΙΛ

Tα plastic rings, η παιχνιδιάρικη τάση στα δαχτυλίδια επιστρέφει με fun διάθεση


Μάρθα Κουμπάνη

3 Ιουνίου 2022

Tα plastic rings, η παιχνιδιάρικη τάση στα δαχτυλίδια επιστρέφει με fun διάθεση
Tα plastic rings, η παιχνιδιάρικη τάση στα δαχτυλίδια έρχεται από τα 90s

Τα κοσμήματα είναι πάντα ένας καλός τρόπος να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και να φωτίσουμε τα σύνολά μας. Σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία με σκοπό να γοητεύσουν. Και ενώ τα minimal χρυσά δαχτυλίδια είναι διαχρονικά και κλασικά, υπάρχει μια νέα micro τάση που δίνει ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα σε κάθε look. Έντονα φωτεινά πολύχρωμα και πολύ 90s και 00s!

Ο λόγος για τα ακρυλικά δαχτυλίδια, δηλαδή τα δαχτυλίδια από σκληρό πλαστικό, τα οποία επιστρέφουν με ρετρό διάθεση και μας φτιάχνουν το κέφι. Το προηγούμενο καλοκαίρι είδαμε μερικές από τις πιο διάσημες stars και top models να τα φορούν στα δάχτυλά τους.

Για την δημοτικότητα της τάσης το 2022, ευθύνεται σε μεγαλο βαθμό το Tik Tok. Πιθανότατα έχετε δει τα πολύχρωμα πλαστικά δαχτυλίδια, στα δάχτυλα των χρηστών σε όλη την πλατφόρμα. Παιχνιδιάρικα και κάπως παιδικά, τα στιλ lucite διαθέτουν διακοσμητικά στολίδια όπως πολύτιμους λίθους, είναι υπερμεγέθη και έχουν οβάλ και ορθογώνια σχήματα.

Eίναι αυτή η fun πινελιά που έλειπε από το στιλ μας.

Θα φορέσουμε σειρές από ακρυλικά δαχτυλίδια σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα, και σύμβολα και θα τραβήξουμε τα βλέμματα όλων στα χέρια μας.