ΣΤΙΛ

Color block: Τα φωτεινά outfits μας δείχνουν τον δρόμο για το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουνίου 2022

Color block: Τα φωτεινά outfits μας δείχνουν τον δρόμο για το καλοκαίρι
Το color blocking είναι ένα trend που συνήθως δυσκολεύει πολύ τις περισσότερες από εμάς. Όχι, όμως, πια!

Έντονα χρώματα, αντιθέσεις και ανατρεπτικοί χρωματικοί συνδυασμοί είναι η βασική συνταγή για να το πετύχετε.

Τι χρώματα να επιλέξετε, όμως, ώστε να δείχνουν ταιριαστά, και το αποτέλεσμα να είναι κομψό και όχι κραυγαλέο; Και έπειτα, πώς να τα συνδυάσετε όλα μεταξύ τους, ώστε να σας κολακεύουν περισσότερο;

Οι fashionistas τολμούν το color blocking, σε κάθε fashion week και μας χαρίζουν εντυπωσιακές street style εμφανίσεις και τώρα είναι η στιγμή να το τολμήσετε κι εσείς!

Γι’ αυτό, επισκεφθήκαμε το αγαπημένο μας Golden Hall και βρήκαμε τις ωραιότερες, χρωματιστές επιλογές για να τολμήσετε τα color blocking looks που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα!

1. Ξεκινήστε από την ρουτίνα περιποίησης

Αρχικά, μπορείτε να βάλετε χρώμα στην καθημερινότητα σας, ξεκινώντας από την ρουτίνα περιποίησης σας, με δύο λαχταριστά και χρωματιστά bath bombs. Η ομορφιά, άλλωστε, έρχεται από μέσα μας!

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Lush

2. To μίνι φόρεμα και τα mules

To φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί την μεγάλη επιστροφή του mini ανάμεσα στις τάσεις. Επιλέξαμε ένα mini φόρεμα σε τιρκουάζ απόχρωση με διακριτικές λάμψεις και το συνδυάσαμε με mules σε hot pink.

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Love Boutique

3. To φωτεινό midi φόρεμα

Το midi φόρεμα είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να εντάξετε το χρώμα στα καθημερινά σας outfits. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το φωτεινό κίτρινο φόρεμα, που μπορεί να γίνει η βάση για παιχνίδι με άλλες έντονες αποχρώσεις, όπως μια μπλε electric mini bag.

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

DKNY

4. Tα αξεσουάρ

Αν δυσκολεύεστε να υιοθετήσετε το χρώμα σε μεγάλες επιφάνειες, τότε τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα είναι η καλύτερη επιλογή για όλες. Ένα ρολόι με χρωματιστό λουράκι και καντράν, αλλά και δύο εντυπωσιακά δαχτυλίδια, είναι η δική μας πρόταση.

Jenny.Gr

Oxette

5. Η πλισέ φούστα

Ευκολοφόρετη και θηλυκή, η midi πλισέ φούστα με χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα polo shirt και μια shoulder bag σε αντίθετο χρώμα. Εμείς επιλέξαμε έντονο μπλε, αλλά και πορτοκαλί.

Jenny.Gr

Lacoste

6. Tα statement γυαλιά ηλίου

Το χρώμα μπορεί να κάνει μια εμφάνιση, statement. Eιδικά, αν επιλέξετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε bold απόχρωση, είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσετε. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και μια αλυσίδα γυαλιών, για να δώσετε ακόμα περισσότερη ένταση και να κρατήσετε το υπόλοιπο look minimal.

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

EyeQ Συκαράς

7. Τα πέδιλα

Ολοκληρώστε μια summer εμφάνιση με έντονο χρώμα, επιλέγοντας ένα ζευγάρι κόκκινα block heels.

Jenny.Gr

NAK Shoes

8. Το fluo jacket

Ένα oversized, μοντέρνο jacket είναι απαραίτητο για κάθε εποχή. Για το καλοκαίρι θα πούμε «ναι» στο αγαπημένο fluo trend!

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

attica

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.