ΣΤΙΛ

Tube skirt: H τάση στις φούστες που επαναφέρουν οι stars από τα 90s


Μάρθα Κουμπάνη

14 Ιουνίου 2022

Tube skirt: H τάση στις φούστες που επαναφέρουν οι stars από τα 90s
Tube skirt: H τάση στις φούστες που επαναφέρουν οι stars από τα 90s

Είδα το πρόσφατο look της Emily Ratajkowski και ένιωσα μια απίστευτη νοσταλγία, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μέχρι που το επισήμανε η μαμά μου.

«Δεν είχες μια τέτοια φούστα όταν ήσουν πιο μικρή;» με ρώτησε όταν είδε την εικόνα της EmRata στον υπολογιστή μου. Αυτό ήταν! Το μοντέλο φορούσε, στην πραγματικότητα, μια λαμπερή ροζ φούστα που μου θύμιζε αυτή που φορούσα ασταμάτητα στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Jenny.Gr

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη φούστα σωλήνα ή αλλιώς tibe skirt, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω. Θυμάστε εκείνα τα εφαρμοστά μπλουζάκια που φορούσε κάθε διάσημη pop star; Λοιπόν, η tube skirt είναι βασικά η ίδια, απλώς μια μακρύτερη εκδοχή της. Έχει το ίδιο ίσιο σχήμα που την κάνει μια από τις πιο άνετες τάσεις της φούστας. Δεν είναι περίεργο που επιστρέφει για το καλοκαίρι του 2022.

Η EmRata φόρεσε τη χαμηλόμεση ροζ φούστα της, η οποία προέρχεται από το γαλλικό brand MaisonCléo, με ένα πολύχρωμο halterneck top και τα διάσημα αθλητικά παπούτσια της Salomon εμπνευσμένα από την πεζοπορία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ratajkowski φοράει αυτή τη φούστα και δεν είναι επίσης η μόνη star που επαναφέρει την τάση στη δεκαετία του 2020. Η Kim Kardashian είναι γνωστό ότι αγαπά τις μάξι φούστεςα, συχνά συνδυάζοντάς τις με φανελάκια, ενώ το supermodel Rosie Huntington-Whiteley είναι επίσης λάτρης του συγκεκριμένου στιλ. Στοιχιματίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι big thing.


Οι tube φούστες έρχονται σε όλα τα μήκη, αν και πιστεύουμε ότι οι midi και maxi θυμίζουν περισσότερο αυτές των περασμένων δεκαετιών. Επιπλέον, είναι πιο άνετες από τα μίνι, αφού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για wardrobe malfunctions.

Το styling της φούστας του σωλήνα είναι επίσης εύκολο. Μπορείτε να την φορέσετε όπως οι stars και super models με ένα tank top και άνετα sneakers ή slides με πλατφόρμα για μια χαλαρή καλοκαιρινή μέρα. Για μια βραδινή εμφάνιση αλλάξτε τα casual παπούτσια με πέδιλα με τακούνι .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.