ΣΤΙΛ

H Penélope Cruz φόρεσε την πιο μικρή τσάντα Chanel στο δάχτυλό της


Μάρθα Κουμπάνη

16 Ιουνίου 2022

H Penélope Cruz φόρεσε την πιο μικρή τσάντα Chanel στο δάχτυλό της
H διάσημη Ισπανίδα star Penélope Cruz παρευρέθηκε στο 15ο ετήσιο δείπνο στο Tribeca Festival

Τη Δευτέρα, η διάσημη Ισπανίδα star Penélope Cruz παρευρέθηκε στο 15ο ετήσιο δείπνο στο Tribeca Festival, το οποίο διοργάνωσε ο οίκος Chanel στο φημισμένο εστιατόριο Balthazar στη Νέα Υόρκη. Για την περίσταση η ηθοποιός φόρεσε ένα ροζ μεταξωτό ζακάρ φόρεμα του γαλλικού οίκου μόδας πολυτελείας από τη συλλογή του για το φθινόπωρο του 2022, με τσάντα, κοσμήματα και παπούτσια επίσης από τη Chanel.

Μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν επίσης ήταν η Lucy Boynton, η Christy Turlington, ο Evan Mock, η Grace Gummer, η Lily Allen και η Sadie Sink, οι οποίες φόρεσαν επίσης το Chanel.

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Η βραδιά ήταν να τιμήσει τους καλλιτέχνες που συνεισέφεραν πρωτότυπα έργα στους βραβευμένους σκηνοθέτες του ετήσιου φεστιβάλ κινηματογράφου όπως οι Gary Simmons, Deborah Roberts, Nicoletta Darita de la Brown, February James, Ming Smith, Leilah Babirye, Ouattara Watts, Hank Willis Thomas, Nina Chanel Abney και Wardell Milan.

Η Cruz είναι πρέσβειρα της Chanel από το 2018 και εμφανίζεται συχνά, φορώντας δημιουργίες της σε πρεμιέρες ταινιών, σε βραβεία και άλλα μεγάλα events.

Για την εμφάνισή της στο Tribeca Festival Artists Dinner, το οποίο διοργάνωσε ο οίκος Chanel, η Penélope Cruz έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Όμως δεν ήταν το φούξια φόρεμα με τις τιράντες που τράβηξε την προσοχή μας, αλλά ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, που κατάφερε να απογειώσει το look της.

Η Cruz φόρεσε την πιο μικρή Chanel bag στο δάχτυλό της!

Φόρεσε ένα δαχτυλίδι από το οποίο κρεμόταν η πιο μικροσκοπική τσάντα Chanel που έχουμε δει ποτέ σε μορφή charm. Η τσάντα στο δαχτυλίδι της ήταν και αυτή σε φούξια χρώμα, σε αρμονία με το υπόλοιπο σύνολό της και ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.